Update verlenging lockdown, compensatie & nieuwe projecten!

Hoi allen,

De LockDown gaat verlengd worden! Erg vervelend voor iedereen maar wellicht nodig. Voor de economie echter nog een zware klap! Zo ook voor ons. Toch blijven wij alles op alles zetten om te kunnen blijven voortbestaan. Wij zijn gewoon aanwezig om onze leden te trainen op elke mogelijke manier (Gratis personal training of online trainingen), leden te coachen, leden te adviseren, leden te informeren, leden te bellen, etc. Wij werken hard voor ons voortbestaan. Inmiddels steeds meer met de hakken over de sloot, maar wij kunnen goed springen :). We kunnen alleen maar zeggen; blijf in beweging, maak gebruik van de mogelijkheden die wij aanbieden zoals nu ook onze nieuwe project de Beweeg&Ontmoet Route! Wij zijn er voor jullie!

Welke projecten hadden jullie ook alweer?
1.   GroepsFitnessLive Workout
2.   FitnessLive WorkOut 
3.   FitnessLive Theory(op aankondiging)
4.   BodyFitHarenLive (op aankondiging)
5.   Outdoor (op aankondiging)
6.   BodyFitHarenApp (24/7).
7.   Virtuele WorkOuts via ons Youtube kanaal (24/7).
8.   Online PersonalCoaching @Home (gedurende de hele week).
9.   UitleenService (op afspraak)
10. Free PT (personal training)
11. Beweeg&Ontmoet Route 

GRATIS Personal Training?
Speciaal voor onze leden bieden wij tijdens de LockDown de mogelijkheid om GRATIS kennis te maken met PERSONAL TRAINING! Elke dag hebben wij ruimte om een aantal halfuurs PT OutDoor trainingen te geven. Twee a drie in de ochtend en in de middag (afhankelijk van het weer). Hopelijk kunnen wij dit straks nog enigszins uit te breiden. Het is voor iedereen… jong-en oud! Maar ook voor niet leden die mee kunnen sporten met jou als lid! Aanmelden kan telefonisch op per mail. 

Beweeg&Ontmoet Route…nieuw project?
ja…aangezien we nog langer dicht blijven, hebben we nog een leuk project in het leven geroepen. Voor iedereen beschikbaar! Voor jong-en oud én ook voor niet leden! De Beweeg&Ontmoet Route! Een uitgestippeld parcours die op de fiets, lopend of rennend uitgevoerd kan worden, met twee leuke tussenstops. Eén bij BodyFitHaren waar een aantal oefeningen kan worden gedaan, en een tussenstop bij Berends Groente&Fruit waar een lekker stuk fruit als beloning buiten klaarligt (zie de BodyFitHaren vlaggen). De route is beschikbaar door de week tijdens de openingstijden van Berends Groente&Fruit. Check het parcours op onze website. Ook leuk om de route te volgen met een hardloop app en deze te delen via de socials.
TAG & WIN: Tag BodyFitHaren en Berends Groente&Fruit! Wanneer de LockDown voorbij is, maak je kans op één maand GRATIS sporten en een lekkere fruitmand. 

Jullie streamen de lessen nu ook live via Youtube?
Dat klopt. Ideaal voor mensen die geen Facebook account hebben en toch de live lessen willen volgen. Dat kan dus gewoon via ons Youtube kanaal! Je kunt je abonneren op ons kanaal als je zelf een youtube account hebt. Heb je geen Youtube account? Ga naar Youtube, typ in het zoekvenster bodyfitharen en klik op het beeldmerk van BodyFitHaren (de rode cirkel met een b erin).

Is er al meer bekend over de compensatie?
Deze is inmiddels ontwikkeld en online gezet op onze website.

Is de uitleenservice nog mogelijk?
Ja hoor… echter zijn de mogelijkheden inmiddels wel wat beperkter geworden doordat al veel materialen zijn uitgeleend. Maar neem gerust contact op! We maken er eventueel ook schema’s bij als daar belangstelling voor is. 

Hoe zit het met de @Home LockDown WorkOuts in de app omgeving?
Elke week zetten wij een leuke @Home LockDown WorkOut voor jullie klaar. Ook een leuke manier om in beweging te blijven. Misschien vind je het online aanbod niet iets voor jou, dan kan dit iets voor je zijn. Laat je dus begeleiden door onze gratis uitgebreide app compleet met timer, filmpjes, uitleg, etc. Er zijn ook leuke andere @Home WorkOut te volgen zoals Yoga en Pilates. 

Ik heb die app niet!
Geen probleem. Bel of mail zodat wij je een activatiemail kunnen sturen. Na het aanmaken van een account kun je inloggen in onze app (downloaden via App Store of Playstore). De app is onderdeel van je lidmaatschap!

Wat gebeurt er met de komende incasso?
Het voortbestaan van BodyFitHaren is volledig afhankelijk van de maandelijkse incasso. Daarom hopen wij ook dat jullie trouw blijven, mits mogelijk natuurlijk! Het enige wat wij kunnen doen is beloven jullie te compenseren en voor the `time being’ jullie op andere manieren van dienst te zijn. De incasso zullen wij dus moeten uitvoeren zoals gebruikelijk aan het einde van de maand. Het voelt voor ons niet prettig om te doen, maar we hebben geen keuze. Wij vragen dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren (terugboeken) en bij te dragen in deze tijd waarin ook wij ons bedrijf overeind proberen te houden. Wat in ieders belang is als er straks weer gewoon gesport kan worden en BodyFitHaren bestaat nog.

De maand januari heb ik niet betaald…
Dat is mogelijk wanneer de incasso mislukt is. Dit kan meerdere redenen hebben zoals een afkeuring van de bank tot een terugboeking door de klant zelf. Let op; een terugboeking geeft ons geen inzicht in de reden! Neem dus vooral contact met ons op wanneer je het oneens bent met de incasso. De mislukte betalingen zullen net als altijd worden meegenomen in de nieuwe incassobatch voor februari.  

Slotwoord:
En nog een keer gaan we met z’n allen een lastige periode tegemoet. Maar ook hier gaan we ons doorheen slaan! Nog even een paar weken extra volhouden. Blijf in beweging! Ook al is het aangepast. Het is niet alleen goed voor het lichaam, maar zeker nu ook voor de geest. Zijn er vragen? Bel gerust. Wij zijn gewoon aanwezig! StayFit @Home!

Geoffrey Müller

3 reacties op “Update verlenging lockdown, compensatie & nieuwe projecten!”

 1. Hoi allemaal van Bodyfit
  Ik wens jullie veel sterkte, want denkelijk gaat de lockdown nog vervelender worden.
  Voor mij ,als oudje, nog niet zo erg en ik stap en gym met Viktor mee via you tube.
  Best te doen al merk ik en dat zullen er meer zijn, dat je erna toch gauwer weer gaat zitten, natuurlijk met koffie.
  Dus ga vooral door met de online lessen.
  Hopelijk blijven we allemaal gezond, doe je best ervoor; ik wil jullie allemaal weer zien hierna.
  Hartelijk gegroet
  Els Nauta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: