Update juli

Hoi allen…

Even weer een bericht van onze kant. Wat speelt er? Wat zijn de vernieuwingen? Verwachtingen? Etc… Op de werkvloer krijgen wij dergelijke vraagstukken en/of opmerkingen die wij graag met iedereen willen delen. Allereerst, hoe gaat het nu met BodyFit? Goed. We stijgen nog steeds gestaag in ledenaantal. Daar zijn we erg blij mee! We zijn aan het inhalen. Maar eigenlijk kijken wij er niet meer zo naar. De coronaperiode (met het verlies) proberen wij achter ons te laten en alleen maar te richten op de huidige situatie en de toekomst. Het inhalen zijn we gestopt, we zijn van de weg afgegaan en rijden nu lekker op de rechterhelft. Hier hebben we ruimte om rustig bezig te zijn met BodyFit en de ontwikkelingen. De (administratieve) nasleep van de laatste lockdown is helemaal passé en dat is erg prettig. Ook voor het team.  

Maar misschien komt er weer een lockdown?
Misschien wel, misschien niet. De intentie is om niet weer alles op slot te gooien, maar het meer bij de ondernemer te laten. Voor ons is dat het een goed uitgangspunt. Wij kunnen maximaal ventileren en kunnen makkelijk en snel schakelen. Denk aan de temperatuurmeting, opschalen hygiene en gebruik van sanitizers. Verder is het bij BodyFit natuurlijk veel minder druk dan sportclubs in de binnenstad. Dus de anderhalf meter regel is makkelijk in te voeren. 

Maar wat als er wel een lockdown komt?
We zitten wel lekker te cruisen op de rechter weghelft… maar we bereiden ons natuurlijk wel voor! Inmiddels hebben wij veel ervaring en bij een mogelijke volgende lockdown zullen wij de 4.0 versie presenteren. We verwachten dat het niet nodig zal zijn. 

Voor de corona en na de eerste golf waren er meer instructeurs op de werkvloer…
Dat klopt ten dele. Er waren meer instructeurs, maar dit waren de instructeurs van een ander bedrijf. Een bedrijf in een bedrijf dus! Er was toen inderdaad veel drukte doordat er op dat moment veel PT (personal training) werd verkocht en uitgevoerd door dat bedrijf op onze locatie. Op bepaalde momenten soms tot maar liefst vijf PT instructeurs tegelijkertijd! Op momenten dat er geen PT werkzaamheden waren, was het in het belang van dat bedrijf om deze community uit te breiden. Verbale en non verbale acquisitie was het middel. Daarnaast waren alle werknemers van dat bedrijf fanatieke sporters, waardoor ze in hun vrije tijd zeer veel te zien waren in de fitnesszaal. Door de groei van dat bedrijf moesten de wegen ook worden gescheiden met als gevolg rust op de werkvloer. 

Maar er wordt nog steeds Personal Training gegeven!
Klopt. Vanuit BodyFitHaren organiseren wij dit nu zelf. Je zult dit zien aan de shirts/hoodies die het personeel dan aan heeft. We hebben een aantal PT instructeurs. Stef, Bram, Remco, Rick, Victor, Ada en Angie. De laatste twee voornamelijk op het gebied van groepslessen. Denk bijvoorbeeld aan Yoga trainingen. Remco is nog tot 1 augustus actief als PT instructeur, daarna stopt hij.

Stopt Remco helemaal?
Ja. Remco werkte de laatste periode alleen nog maar op de woensdag. Door zijn andere baan werd het combineren steeds lastiger. Tot 1 augustus is hij nog aanwezig bij BodyFit.

Komt er meer apparatuur? Er wordt het een en ander veranderd!
Klopt. We zijn druk bezig met nieuwe ontwikkelingen. Momenteel zijn we de groepszaal aan het herinrichten zodat er meer effectieve ruimte ontstaat. Maar ook in de fitnesszaal blijven we schuiven en kijken wat de mogelijkheden zijn. Zeer binnenkort komen twee nieuwe toestellen. De Airbike (deze komt naast de Skillmill te staan) en de SkiErg (deze komt in de groepszaal te staan). Twee super machines om explosief te trainen net als de Skillmill. Eind juli komt de nieuwe BenchPress van Technogym! 

Jullie zijn ook behoorlijk actief op de diverse socials!
Jazeker! Ook op dat vlak zijn we bezig met positionering. Met name Instagram! Facebook waren we al aardig actief. Youtube hebben we opgeschoond en plaatsen we steeds nieuwe video’s. Zoals de laatste video!

Ik zag de video…SUPER!
Onze mooiste video tot dusver! De CustumerJourney. Deze video moet bijdragen tot verdere bekendheid van BodyFitHaren in Haren en omstreken. Bekijk de video op Youtube. Laat gerust weten wat je ervan vindt en reageer op de video. Abonneer je op ons Youtube kanaal. Delen van de video wordt erg gewaardeerd en help je ons zeker mee. 👍

Wat kunnen wij nog meer doen om te helpen?
Een review geven op Google of Facebook zou echt super zijn. De socials zijn een héél belangrijk middel voor onze branding. ‘Beweging’ op de socials draagt bij tot bekendheid. Een review, reageren op een bericht of delen van een bericht is daarin van belang. Maar eerst zul je ons kunnen volgen (Instagram), liken (Facebook) of abonneren (Youtube).

Ik hoorde dat je nu ook in het weekend terecht kunt met een middagabonnement?
Klopt helemaal. We hebben per 1 juli het middagabonnement én ochtendabonnement verruimt. Lekker in het weekend sporten behoort nu tot de mogelijkheid met deze abonnementsvormen. We hebben best veel leden in de leeftijdsgroep 15 – 25 die gebruik maken van met name de middagabonnementen. Op deze manier proberen we deze groep (en ook andere leden) beter tot dienst te zijn.

Video WorkOuts in de App omgeving…
Wij breiden deze content steeds verder uit. Hiervoor worden opnames gedaan in BodyFit maar ook op andere leuke buitenlocaties. De video’s worden vervolgens zodanig ge-edit dat we deze kunnen gebruiken voor de app (dit proces is nogal arbeidsintensief. Het kan voorkomen dat een training naar jouw keuze er nog niet bijstaat). Ideaal als je ergens in de week even snel een korte training thuis wilt doen, of misschien tijdens je vakantie. Of als je een keer geen zin hebt om naar BodyFit te komen. Zo kun je gemakkelijk door blijven trainen onder begeleiding van onszelf! Mobiel erbij en gaan… Voor iedereen zijn er mogelijkheden! Probeer het een keer. 

Opschalen begeleiding!
Na de lockdowns en de nasleep ervan, hebben wij vorige maand ons hygiene-protocol enigszins afgeschaald naar een normaal niveau. Dit komt ten goede van de begeleiding. We maken inmiddels ca. 50 schema’s per maand, voeren ongeveer 20 metingen uit en ca. 10 voedingsadviezen (zie voeding in de app.). Daarnaast intakes, wat weer hoort bij nieuwe inschrijvingen. We proberen zoveel mogelijk iedereen te bereiken. Natuurijk hoeft niet iedereen dit. Sommigen vinden het prettig om met rust te laten geworden. Voor ons is dat niet altijd even duidelijk wie wat wil wanneer. Meld gerust wanneer het niet naar wens is.

En als ik iets niet begrijp?
Sowieso is de app omgeving altijd beschikbaar! Hier staan allerlei video’s van alle oefeningen in. Zelfs eigen instructievideo’s! Lees ook vooral de instructies op de fitnesstoestellen. Maar je kunt ons natuurlijk ook aanspreken. Wij lopen rond, zijn aanwezig in de bar, of staan achter de computer (wellicht schema’s te maken). Soms zien we het op tijd en kunnen dan tijdig corrigeren. 

Het water smaakt anders. Hoe komt dat?
Dat kan kloppen. Eind mei hebben wij geïnvesteerd in een waterontharder van Amysoft. Door de plaatsing van deze ontharder wordt de schoonmaak eenvoudiger. We hoeven dus niet meer wekelijks met agressieve schoonmaakmiddelen te werken Niet alleen duurzamer maar bespaart ook tijd, wat we weer kunnen gebruiken ten gunste van de begeleiding.

Is de sinaasappelpers weg?
Ja! Maar daarvoor in plaats is een compactere, makkelijker schoon te krijgen pers. Dus de heerlijke, verse sinaasappelsap is nog gewoon beschikbaar.

Slotwoord:
We blijven dus in beweging. Naast de eerdere verruiming van de openingstijden op de zondag en nu de verruiming van de mogelijkheden in onze abonnementen gaan we straks ons aanbod in de Rituals producten uitbreiden. Heerlijke hand-en bodylotion staan straks tot jullie beschikking. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt dan horen wij dit graag! Check ook altijd onze website www.bodyfitharen.nl

2 reacties op “Update juli”

  1. Vanaf begin dit jaar ook gebruik gaan maken van de vele mogelijkheden die bodyfit mij en natuurlijk ook anderen biedt
    Geweldige en schone apparatuur en eenmaal per week een groepsles onder leiding van Ada
    Altijd iemand aanwezig om je te adviseren etc
    En ……wat heel belangrijk is je wordt met een persoonlijke groet ontvangen
    Ik heb een fantastische move gemaakt naar een professionele club waarbij welzijn en gezondheid hoog in het vaandel staan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: