Update verlenging LockDown

Hoi allen,

Hoe gaat het? Wij hopen natuurlijk goed en dat jullie ondanks de lockdown toch actief blijven. Wij proberen er van alles aan te doen om jullie hierin te stimuleren middels onze verschillende en uiteenlopende projecten. Het mooiste project is toch wel de FreePT (gratis personal training). Maar ook van de Beweeg&Ontmoet Route wordt gebruik gemaakt. En natuurlijk van onze online Live lessen. Erg leuk! Gelukkig maar, want de komende tijd zal dit de manier zijn waarop wij jullie kunnen bedienen nu de lockdown weer zal worden verlengd. Een nieuw project in de strijd is een gezamenlijk project van de fitnessbranche… het consumenten platform www.fitblijvendoenwesamen.nl.  

Fitblijvendoenwesamen?
Ja! Net als alle andere clubs is ook onze club al een tijdje gesloten. Maar onze trainers en instructeurs zitten niet stil. Om jullie te inspireren om thuis te bewegen en fit te blijven, hebben wij samen met de fitnessbranche een tijdelijk platform opgezet: www.fitblijvendoenwesamen.nl Op dit platform vinden jullie inspirerende video’s om thuis in beweging te blijven. Zodat jullie weer fit en gemotiveerd naar onze club komen als we weer open mogen. Het platform is een aanvulling op de online lessen die wel al geven. Ook wij plaatsen een trainingsvideo op het platform.

Leuk…dus er zijn nog meer clubs die video’s maken?
Ja.. Het platform biedt volop mogelijkheden om ook lessen te volgen van bekende instructeurs als Arie Boomsma, Rico Verhoeven en natuurlijk onze eigen instructeurs. Het platform is gratis. Dus jullie kunnen zonder extra kosten online deelnemen aan de lessen. Ideaal om bijvoorbeeld ook familieleden, vrienden en collega’s daarvoor uit te nodigen. Misschien vinden ze het wel zo leuk, dat ze met jou meegaan als onze club weer opengaat. De lessen worden niet live gegeven, maar zijn eerder opgenomen. Dus jullie kunnen de lessen volgen waar en wanneer het jullie uitkomt.

Wat voor lessen kun je volgen?
Er zijn lessen in verschillende categorieën: Shape, Stretch, HIIT, Body&Mind, Dance, Boxing, Power, Outdoor, Overig. Jullie kunnen ook kiezen hoe lang de les duurt: dus ook als je maar even 10 minuten tussendoor hebt. Iedereen kan meedoen, kies je eigen niveau: voor beginners, gemiddeld niveau, gevorderd niveau, en geschikt voor alle niveaus.

Moet je ook inloggen?
Er worden geen inloggegevens of persoonlijke gegevens gevraagd, jullie bezoeken ‘anoniem’ het platform. Jullie hoeven dus niet bang te zijn dat jullie allerlei ongevraagde berichten in de mailbox ontvangen, omdat jullie het platform hebben bezocht.

Hoelang kun je hier gebruik van maken?
Het online platform wordt ondersteund door onze branchevereniging NL Actief. Het platform is slechts tijdelijk in de lucht, dus maak er nu gebruik van!

Ik wil graag iets betalen voor de FreePT
Wij horen dit van meerdere leden. Maar dat is niet nodig! Wij doen dit met plezier en met als doel om jullie in beweging te houden. Zie het maar als compensatie.

Maar PersonalTraining is veel duurder…
Dat klopt. Daarom plannen wij ook maximaal 3 PT sessies per lid in. Maar als er niet meer animo is dan gaan we door met de leden die de PT al volgen.

Toch wil iets bijdragen!
Dat kan natuurlijk. Doe dan iets in een enveloppe en deponeer deze in de brievenbus naast de vlaggenmast. Wordt gewaardeerd, maar voel je niet verplicht! De opbrengst zal ten goede komen voor de personeelsleden van BodyFitHaren. 

Hoe gaat het nu met BodyFitHaren?
Een vraag die veel gesteld wordt. Momenteel natuurlijk niet zo goed. Het ledenaantal is gedaald tot het niveau van medio 2017. Dat is ongeveer 40% ledenverlies. BodyFitHaren zat na de verhuizing, naar deze locatie in oktober 2016 in de lift. We hebben een mooie groei mee mogen maken, met daartegenover investeringen in het bedrijf op verschillende vlakken om het bedrijf naar een hogere niveau’s te tillen. Wat ook zeker gelukt is! Sinds 2021 opereren we beneden het break-even point, wat betekent dat er, naast de nieuwe steun die wij vanaf 15 februari kunnen aanvragen, maandelijks geld achteraan gaat. De verlenging zorgt voor de nodige nieuwe klappen die we zullen moeten verduren. Maar tot 1 maart zullen we het nog redden. En dan… dan gaan we weer knallen! En de 40% ledenverlies in de komende jaren hopelijk weer inlopen. 

Slotwoord:
We gaan er dus vanuit dat we na deze verlening weer open mogen en we jullie weer op een normale manier kunnen bedienen. Daar zijn jullie wellicht aan toe inmiddels. Wij in ieder geval wel. Het is zo rustig in BodyFit! De leden die compensatie hebben aangevraagd hebben gemerkt dat we al zijn begonnen met compenseren. Hierover hebben wij mails gestuurd naar de betrokkenen. De komende lockdown-periode zal daar weer bovenop komen en eind deze maand zoveel mogelijk verrekend worden. Voor nu en de komende periode…. Blijf bewegen!  Maak gebruik van onze diverse projecten! STAY FIT @Home!

Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: