Post Q3 2023

September… dus de zomermaanden zijn weer voorbij! Tijdens de zomermanden waren wij gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Op een paar lessen na hebben alle lessen gedraaid. Mooi! Goede opkomsten dus zo in de zomer. Maar op momenten was het natuurlijk ook rustig. Voor nu… de drukte zit er aan te komen! De septembermaand. Wij zijn er klaar voor! Jullie ook? Nu eerst ons nieuws…
Verruiming openingstijden
Om onze leden nog beter te kunnen bedienen hebben wij gekeken naar onze openingstijden, geluisterd naar onze klanten en gekeken naar onze mogelijkheden. Het volgende is daaruit gekomen; per 1 september verruimen wij onze openingstijden! Op vrijdagavond kunnen jullie één uur langer sporten tot 22.00! En op zondag één uur langer tot 17:00! Lekker toch?
Website| www.bodyfitharen.nl
Open les BBB
Buik – Benen – Billen! Een regelrechte hit uit de jaren 90! En weer volledig terug. Andere fitnessclubs gingen al voor en wij sluiten graag aan in het rijtje! Old School wordt weer New School. Interesse? Dinsdag 5 september houden wij een open les om 20.00u. Meld je snel aan! En meld gerust een kennis, vriend of familielid aan!  Let op: 20 plaatsen beschikbaar!
By Milasa | Open les 5 september
KickBoks Clinick
Voor de zomer en zelfs in de zomer hebben we regelmatig een KickBoks Clinick georganiseerd. Robert (links op de foto) verzorgd deze clinics op zijn ‘strenge’ manier en maakt dat je alles uit zijn training haalt. Maar… uiteindelijk maakt zijn glimlach alles weer goed! Zin om een keer mee te doen? Je bent van harte welkom.
Zondag 16:00 | Meld je aan! € 5,- p/k
Maandelijkse WorkShop
Komende zondag is het zover! Zoals jullie weten organiseren wij elke maand een workshop. Komende zondag  organiseren Ada en Angie Pilates workshops. Om 10.00u starten we met een les Pilates beginners by Ada en om 11.00u Pilates klassieke stijl by Angie. Er zijn nog wat plaatsen beschikbaar. Dus ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via onze app. Wil je iemand meenemen? Dat kan! Neem dan even contact met ons op.
WorkShop zondag 3 september | Pilates
Open Dag
Na ons openingsevent (oktober 2016) hebben wij geen open huis meer gehouden. Dit stamt dus nog uit de tijd van de oude locatie aan de Anjerlaan, ergens voor 2015! Tijd om dit weer in ere te herstellen. Zondag 10 september openen wij de deuren voor iedereen! Er zijn leuke events, lessen, clinics, koffie/thee en leuke startacties voor nieuwe leden. Zeg het voort en/of kom langs!
BodyFitHaren | Open Huis
Column Q2 Elk kwartaal schrijven wij een column voor Haren de Krant! In het tweede kwartaal van dit jaar schreven wij een stuk over het sporten in een ‘Next Level’ club. Wat is daar nu anders aan? Lees onze column en vind het uit. Maar doordat je bij ons sport weet je dit natuurlijk al 😉
Haren de Krant | Mei
Column Q3 Onlangs in de verschenen krant ons derde column van dit jaar. Wie sporten er bij ons en tot welke groep behoort deze? Welke groepen zijn goed vertegenwoordigd? En welke minder? En vooral waarom? Interessant! 
Haren de krant | Augustus
Vernieuwde website…
In de zomermaanden hebben we ons ook beziggehouden met het vernieuwen van onze website. Het geheel is op nieuw gestyled en opgefrist en passend bij de uitstraling van BodyFitHaren. Neem gerust een kijkje!
Website www.bodyfitharen.nl
Power Spinning
Heb je onze nieuwe video gezien? Werkelijk een unieke virtuele training! Op deze manier zie je het niet snel. We durven te beweren dat wij mogelijk de enige fitnessclub zijn die een dergelijke eigen trainingsvideo hebben. Check onze app bij video workouts. Daarnaast is onze app verder ook erg interessant met mooie voorbeeldschema’s, voorbeelden van oefeningen, voortgang, eigen community, etc.
Gratis app. | BodyFitHaren
Slotwoord
De zomer zit er weer op! Hopelijk is iedereen weer veilig terug. Het team van BodyFitHaren is weer volledig terug op ‘stee’ en klaar om jullie tot dienst te staan. We gaan een mooie periode tegemoet met weer allerlei veranderingen en vernieuwingen. Wij zullen net als anders bezig blijven om ons te blijven verbeteren. Heb je opmerkingen, ideeën en /of klachten? Vul dan ons TevredenheidsFormulier op onze website in. www.bodyfitharen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: