Kwartaalpost 1 – 2024

Afgelopen periode hebben we niet stilgezeten!  Zo hebben de plafonds in de toiletten een upgrade gekregen en zijn de wanden geschilderd. Net als de wanden in de gang. Daarnaast heeft de gang een mooie upgrade gekregen in het kader van de HotelStyle. Verder zijn er extra kledinghaken in de kleedkamers geplaatst en de vierkante zitbank in de dameskleedkamer is voorzien van een hangsysteem. Buiten hebben we de vlaggenmast geschilderd en komen er nog andere vlaggen. Ziet er weer strak uit. Ook zijn er nieuwe groepslessen geïntroduceerd en staat er nog wat op stapel. In de groepszaal hebben we meer ruimte gecreëerd en zijn onderste ramen van de schuifpui voorzien van de digitale bamboe print. In de fitnesszaal hebben we een nieuwe spinningfiets en een incline bench press aangeschaft. Beide uiteraard van Technogym. En zo nog wat kleine verbeteringen en investeringen.
Gesloten…
1e Paasdag en 1e Pinkstersdag zijn wij gesloten. Uiteraard zou je één van onze VideoWorkOuts in de app omgeving kunnen doen.  De andere feestdagen zijn we gewoon geopend. Lekker toch? Op tweede Paasdag en tweede Pinksterdag draaien alleen de lessen in de avonden. Op Hemelvaartsdag gaan we in de ochtend lessen samenvoegen. Zo draait alleen de BodyWorkOut om 9.00u. De spinning wordt dan virtueel gegeven. Zien we je ook tijdens deze feestdagen? Fijne dagen!
Stretching
Naast de populaire Functioneel Power WorkOut op vrijdagochtend en de BBB op dinsdagavond, geeft Milasa nu ook deze heerlijke les. Stretchen vermindert de spierspanning, verminderd stress, verbetert de bloedsomloop en het evenwicht en maakt je flexibeler. Daarnaast is het ook lekker en ontspannend je lichaam op deze manier te voelen. Al een keer meegedaan? Stretching | Vrijdag 11:00u
Zondagochtend BootCamp
Vanaf maart geven we nu ook op de zondagochtend een BootCamp WorkOut. De maand maart was nog een try out, maar we gaan het voor het  komende kwartaal hier zeker mee door! We breiden het aanbod steeds verder uit. Doe je een keer mee? Lekker de zondag actief starten!
Zondag 10:00-10:45 | Meld je ook  aan!
TRX WorkShop
TRX is een training waarbij gebruikt wordt gemaakt van speciale trainings-banden (in de fitnesszaal hangt er altijd al een). Milasa geeft deze training in groepsverband. Er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar. Dus boek snel via de app.!
TRX | Zondag 14 april 11:00u
Outdoor BootCamp
SPECIAL FORCES EDITION! Na de succesen van de outdoor Bootcamp vorig jaar,  kunnen jullie tot de zomer maandelijks deze workout volgen. Durf jij het aan? 
Special Forces | Zondag 21 april 11:00u
Parkeren
BodyFitHaren heeft zelf zes parkeerplaatsen voor onze leden. Aan de overzijde kunnen nog eens ca. 7 auto’s schuin staan. En dan houdt het wel op. In het gras parkeren mag niet. Het wordt gedoogd! Maar bij chaos kan de gemeente het onder de loep nemen. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Dus vol = vol!
Slotwoord
Wij wensen jullie hele fijne Paasdagen. En onthoud… wij zijn tweede paasdag geopend! Dus plan gerust een workout! Wij gaan met frisse moed het volgende kwartaal tegemoet, waar weer veel verbeteringen, vernieuwingen, veranderingen & investeringen gepland zijn. Wij zullen, net als anders ons blijven inzetten en verbeteren. Heb je opmerkingen, ideeën en/of klachten? Vul dan ons TevredenheidsFormulier op onze website in.  www.bodyfitharen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: