High-End FitnessClub

Next Level Gym! 

Gevestigd op een prachtige locatie middenin het groen, met rondom vrij uitzicht. Het eigen pand is gebouwd als een huis. Prachtige schuifpuien, goed geïsoleerd, vloerverwarming, luxe kleedkamers en toiletten, volledig smart en alles onder toeziend oog van onze binnenhuis-architect CoWolfs. Open, transparant, natuurlijk, rustig, wellness en huiselijk zijn de richtwoorden tijdens de bouw geweest.

Missie

Een bijdrage leveren aan een actieve levensstijl van onze klanten én ernaar streven om dit op een verantwoorde manier in een veilige omgeving te kunnen bewerkstelligen.   

Visie

Jong -en oud van harte welkom te heten in onze professionele, sfeer- volle, luxe en moderne fitnessclub, om er te werken aan de lichamelijke én geestelijke welzijn. 

Doelen

Dé meest luxe en sfeervolste fitnessclub van Haren en omstreken te blijven zonder in te boeten op gezelligheid en gastvrijheid met een persoonlijke benadering.

Fantasiche gym! Heerlijke regendouches en mijn grote favoriet; de Rituals producten en geuren!
Na het sporten ontspannen in de mooie wellness kleedkamers met rustgevende muziek!

BodyFitHaren...
Beleving in Beweging!

Wil jij ook sporten in een luxe, moderne en veilige omgeving? En dat alles op een top locatie in een dito pand waar aandacht is besteed aan uitstraling en luxe. Een fitnessclub zoals je niet vaak zult zien. Het sporten wordt een ware beleving! Van heerlijke rituals producten, fijne geuren, mooie, luxe kleedkamers tot professionele en moderne apparatuur. Wij blinken uit in laagdrempeligheid en gezelligheid! 

kwaliteit

Op alle vlakken doen wij ons uiterste best dit te kunnen waarborgen!

gezelligheid

Van oudsher één van onze Unique Selling Points!

positiviteit

Het team van BodyFitHaren is vrolijk en behulpzaam!