Ons Team...

Geoffrey Müller

Eigenaar

Ik ben zeer positief ingesteld en daardoor vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Verder ben ik flexibel qua geest en stressbestendig. Het sociale kan ik goed combineren met mijn werkzaamheden net als mensen helpen. Veelal ben ik achter de schermen actief en heb daardoor geen vaste werktijden. Graag tot ziens!

Victor Sprado

groepsles Intructeur

Ik ben na mijn ALO-opleiding sinds 1988 betrokken bij BodyFitHaren met name als groepsles instructeur. Ik geef uiteenlopende groepslessen. Ook geef ik tips voor je individuele training in de fitnesszaal. Je treft mij meestal in de ochtenduren. Ik sta altijd open voor vragen. Graag tot ziens!

Angie Timmer

groepsles instructrice

Ik ben meer dan 20 jaar actief in diverse groepslesvormen.  Om de kwaliteit verder te verhogen, en nieuwe kennis en inzichten te verwerven, volg ik jaarlijks meerdaagse docent bijscholingen. Tevens maak ik deel uit van het PT Team van BodyFitHaren. De focus ligt op Yoga en Pilates.

Stef Koopman

Fitness instructeur

Zelf ben ik een verwoed fitnessbeoefenaar met een Fitness A,B en een Personal Training opleiding. Door mijn ruime kennis en ervaring kan ik mensen goed begeleiden. Ik ben sociaal en altijd bereid om mensen (verder) te helpen. Door mijn leergierige karakter blijf ik ontwikkelen om nog beter van dienst te kunnen zijn.

Remco Jonkman

Fitness instructeur

Ik ben iemand met een open houding die humor en een praatje kan waarderen. Mijn kwaliteiten liggen op het sociale vlak, ik vind het fantastisch om mensen verder te helpen. Zowel tijdens bewegen als in het gewone leven. Dus kom gerust naar me toe als ik iets voor je kan betekenen.

Adriana Müller

Lifestyle Coach

Dagelijks ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist op de afdeling post operatieve thorax-en hartvalidatie van het UMCG. Eén van mijn opleidingen is de opleiding tot lifestyle coach wat een belangrijk onderdeel is van de revalidatie processen. Deze kennis gebruik ik om klanten van BodyFitHaren te ondersteunen in het komen tot de nodige gedragsveranderingen

Bram Sternsdorff

Fitness instructeur

Ik ben erg hulpvaardig in verschillende situaties, Ook probeer ik een luisterend oor te zijn voor de klanten. Verder probeer ik mensen op hun gemak te stellen bij het begeleiden van verschillende doelen en prestaties op sportief gebied. Ik ontwikkel mij dagelijks op fitnessgebied.

Romy Müller

Fitness instructeur

Als dochter van de toenmalige eigenaar, de broer van Geoffrey, is BodyFit een onderdeel van mijn leven. De laatste jaren heb ik mij verder verdiept in de fitness door studie en zelfstudie. Ik ben er erg enthousiast over en wil mensen graag verder helpen naar een fitter leven. Ook op het gebied van gezonde voeding blijf ik mij ontwikkelen. Ik help je graag mee om je doelen te halen.

Rick Talsma

Fitness instructeur

Na jaren te hebben gesport bij BodyFitHaren maak ik nu met plezier deel uit van ons leuke team. Door mijn open karakter, ervaring en kennis op het gebied van fitness coach ik je graag bij het behalen van je doelen. Een gesprekje stel ik altijd op prijs. Spreek me gerust even aan!

Ada Westerbrink

Groepsles instructeur

De kennis die ik heb opgebouwd in de afgelopen 16 jaar gebruik ik om mensen te motiveren en enthousiasmeren om op een leuke manier, uiteenlopende groepstrainingen te volgen. Yin Yoga, Spinning, BodyWorKout, etc.. Wellicht zien we elkaar bij een les of misschien tijdens een lekker kopje koffie. Vragen? Stel ze gerust!