Ons Team...

Geoffrey Müller

Eigenaar BodyFitHaren

Sinds 1996 ben ik als eigenaar betrokken bij dit mooie bedrijf. Jarenlang op de voorgrond en daarmee het gezicht van BodyFitHaren. Vandaag de dag ben ik veelal achter de schermen actief.  De gezichten van BodyFitHaren worden vertegenwoordigd door ons fantastisch team. 

Victor Sprado

groepsles Intructeur

Ik ben na mijn ALO-opleiding sinds 1988 betrokken bij BodyFitHaren met name als groepsles instructeur. Ik geef uiteenlopende groepslessen. Ook geef ik tips voor je individuele training in de fitnesszaal. Je treft mij meestal in de ochtenduren. Ik sta altijd open voor vragen. Graag tot ziens!

Angie Timmer

groepsles instructrice

Ik ben meer dan 20 jaar actief in diverse groepslesvormen.  Om de kwaliteit verder te verhogen, en nieuwe kennis en inzichten te verwerven, volg ik jaarlijks meerdaagse docent bijscholingen. Tevens maak ik deel uit van het PT Team van BodyFitHaren. De focus ligt op Yoga en Pilates.

Stef Koopman

Clubmanager

Zelf ben ik een verwoed fitnessbeoefenaar met een Fitness A,B en een Personal Training opleiding. Door mijn ruime kennis en ervaring kan ik mensen goed begeleiden. Ik ben sociaal en altijd bereid om mensen (verder) te helpen. Door mijn leergierige karakter blijf ik ontwikkelen om nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bram Sternsdorff

Floormanager

Ik ben erg hulpvaardig in verschillende situaties, Ook probeer ik een luisterend oor te zijn voor de klanten. Verder probeer ik mensen op hun gemak te stellen bij het begeleiden van verschillende doelen en prestaties op sportief gebied. Ik ontwikkel mij dagelijks op fitnessgebied.

Adriana Müller

Lifestyle Coach

Dagelijks ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist op de afdeling post operatieve thorax-en hartvalidatie van het UMCG. Eén van mijn opleidingen is de opleiding tot lifestyle coach wat een belangrijk onderdeel is van de revalidatie processen. Deze kennis gebruik ik om klanten van BodyFitHaren te ondersteunen in het komen tot de nodige gedragsveranderingen

Rick Talsma

All round instructeur

Na jaren te hebben gesport bij BodyFitHaren maak ik nu met plezier deel uit van ons leuke team. Door mijn open karakter, ervaring en kennis op het gebied van fitness coach ik je graag bij het behalen van je doelen. Een gesprekje stel ik altijd op prijs. Spreek me gerust even aan!

Ada Westerbrink

Groepsles instructeur

De kennis die ik heb opgebouwd in de afgelopen 16 jaar gebruik ik om mensen te motiveren en enthousiasmeren om op een leuke manier, uiteenlopende groepstrainingen te volgen. Yin Yoga, Spinning, BodyWorKout, etc.. Wellicht zien we elkaar bij een les of misschien tijdens een lekker kopje koffie. Vragen? Stel ze gerust!