Update (Corona)

Hoi allen,

Zoals wij zojuist hebben kunnen horen gaan we terug naar de situatie van voor de extra maatregelen van twee weken geleden. Dat is goed nieuws! Natuurlijk nog wel een gedeeltelijke LockDown maar gelukkig geen extra maatregelen erbij. Voor ons betekent dat, dat de groepstrainingen weer kunnen starten. Uiteraard met inachtneming van de 1.5 meter regel. Kleedkamers houden wij eerst nog dicht en de deuren zo veel mogelijk open. Kom dus zoveel mogelijk in (warme) sportkleding met een volle bidon en een lege blaas!

Per wanneer gaan deze groepslessen weer starten?
Donderdagochtend starten we met de eerste les.

Hoeveel kunnen er dan aan mee doen?
Per ruimte mogen wij 30 personen toelaten. Mits de 1.5 meter regel uiteraard gehandhaafd kan worden. Voor wat betreft de groepstrainingen kunnen we zeker 15 mensen bergen.

Eerder was dat maximaal 14?
Klopt. Maar wij hebben naast de fitnesszaal ook de groepszaal kunnen voorzien van meer ruimte door attributen en een rek te verplaatsen naar de fitnesszaal. 

Blijven de deuren open?
Zeker bij actieve lessen zoals Steps, BodyWorkOut, BodyPumping, Spinning, BootCamp etc. Bij inactieve lessen zoals Yoga & Pilates kunnen we de deuren sluiten en draaien op de airco die directe buitenlucht, al dan niet verwarmd de ruimte inblaast.

Gaan de BootCamp trainingen dan ook weer naar binnen?
Ja. Dit gaan wij weer proberen.

Waarom?
De buitentrainingen zorgen voor veel extra schoonmaakwerk, extra verlichting en soms overlast. Daarbij laat het weer het steeds minder toe om goed buiten te kunnen sporten. Daarnaast hebben vernomen dat x een aantal leden dit graag weer wilden.

Wie komen er in de plaats van Mark & Mark?
Op de maandagavond is dat Martin, op de donderdagavond Jamie en in het weekend gaan we eerst proefdraaien met het personeel dat dienst heeft. Van belang is om te weten dat deze trainingen 45 minuten trainingen zijn! Buiten maakte dat vaak niet veel uit en door de voorbereidingen en het opruimen liep dit vaak uit. Nu we weer naar binnen gaan zal het weer in het oude stramien gegoten moeten worden.

Gaan Mark & Jannick weg?
Ja. Mark per 1 december en Jannick sinds vorige week. Zij zijn momenteel erg druk bezig met Personal Fit Noord op de andere locatie. 

Wordt er dan geen Personal Training meer bij BodyFitHaren gegeven?
Bij een FitnessClub hoort PT er tegenwoordig helemaal bij! Daarom hebben wij ons oude Personal Training project weer van de plank gehaald. We moesten het even ‘afstoffen’ en aanpassen aangezien dit inmiddels ruim 8 jaar geleden is. Op onze nieuwe website kun je hier meer informatie over vinden. Vanaf 1 december gaan we los!

Nieuwe website?
Ja! Met trots kondigen wij aan dat onze nieuwe website is gelanceerd! Het geheel is in een nieuwer en moderner jasje gestopt. Een website die op zowel een desktop als op tablets-en smartphones goed bekeken kan worden. Een nieuw onderdeel is de blogpagina. Hier komen de laatste nieuwtjes te staan waarop tevens gereageerd kan worden. Neem gerust een kijkje.

Ik zie op de website Tabata als groepstraining zijn. Wat is dat?
Tabata is een geweldige manier om je intervaltrainingen op te fleuren! Door de werkrust verhouding train je harder en verbrand je meer. Het systeem is bedacht door Dr. Izumi Tabata en een team van onderzoekers aan het National Institute of Fitness and Sports in Tokyo. Het is een hele leuke en toegankelijke HIIT training die door de speciaal afgestemde muziek voorbij vliegt. De workout die wij aanbieden duren 30 minuten. Combineer dit met een warming-up van 15 minuten op de cardio en je hebt een volledige, intensieve, uitdagende en leuke workout.

Wanneer draait deze training?
Vanaf 1 december op donderdagochtend 10.30u en vrijdagavond om 20.00u. We gaan beide dagen proberen als standaard op het rooster te krijgen. Doe dus gerust een keer mee. Misschien gelijk al bij de lancering van de eerste training. Hiervoor kun je je opgeven.

Oproep aan de spinners:
Graag de speciale SPD schoenen in de groepszaal aan doen, zodat lopen door de ruimtes wordt vermeden. De gegoten vloer kan slecht tegen de metalen pennen onder deze schoenen. Bij voorbaat dank!

Slotwoord:
We zijn blij met de ‘versoepelingen’ en merken dat niet alleen wij er positief in staan, maar ook klanten. En nieuwe klanten! Laatste week trekt dit weer enigszins aan. We vermoeden dan ook dat deze trend zal doorzetten. En dat kunnen wij goed gebruiken. Zoals jullie wellicht hebben gezien hebben we de zaal deels opnieuw ingericht en wachten wij met smart op de mooie Utility Storage van Technogym. Jazeker… we hebben zelfs weer geïnvesteerd. Dat voelt ook wel weer lekker. 
 Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: