Update

Hoi allen,

Een kleine update tussendoor! Na de persconferentie mochten de groepslessen weer aangepast draaien. Dit is erg prettig voor de groep die uitsluitend hiervoor komen. Het loopt ook goed, maar sommige lessen moeten we beter structureren. Het gaat om de BootCamp lessen (maandag, donderdag en zaterdag) die weer binnen draaien. Voor deze lessen geldt een reserveringsplicht via onze app.

Hoeveel mensen mogen hier dan aan meedoen?
Wij hebben een maximum ingesteld van 13 personen.

Waarom minder dan de gewone lessen?
Deze lessen vallen onder de actieve lessen. Maar de BootCamp lessen zijn nog een stapje intensiever dan bijvoorbeeld een Step of BodyWorkOut les. Daarom hebben we besloten 3 personen minder toe te laten

Hoeveel papier moet ik gebruiken bij schoonmaken van de toestellen?
Eén vel is 20 cm x 20 cm. Dit is ruim voldoende om een aantal toestellen schoon te maken. Hergebruik! Omwille van de kosten én het milieu. Begin dus met één vel in plaats van een hele rits uit de emmer te trekken. 

Wat moet dan allemaal schoongemaakt worden?
De delen die je gaat aanraken. Denk aan kussens, pennen, handvatten, knoppen, etc.

Moet er nadien ook schoongemaakt worden?
Dat mag zeker. Kan geen kwaad! Gebruik sowieso de handdoek en desinfecteer je handen regelmatig.

Ik zie regelmatig losse vellen rondslingeren?
Hebben wij ook vernomen. De bedoeling is natuurlijk om dit in één van de vuilnisbakken te deponeren!

Slotwoord:
Langs deze weg nog even aandacht voor onze nieuwe website. Op onze site we een nieuw item toegevoegd; onze eigen blog. Hier komen o.a. de ledenmail ook op te staan, waarop gereageerd kan worden. Deze blog wordt automatisch gedeeld op de socials van BodyFitHaren. De website is nog niet helemaal klaar maar hopen dit voor december volledig klaar te hebben. Dan lanceren wij ook officieel onze Personal Training,waar we momenteel nog druk mee in de voorbereiding zitten.  

Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: