Inzamelingsactie Oekraïne

Henk Jan en Amber (leden van BodyFitHaren) zijn net terug van hun eerste tour naar een grensstreek van Oekraïne. Vol beladen met ingezamelde hulpgoederen zijn zij vorige week vertrokken.

“Onze eerste trip in Oekraïne was heel succesvol. Wij waren in dat gebied de eerste mensen die kwamen met hulp. We hebben een gezin gezien met 9 kinderen die helemaal niks meer te eten hadden, het was vreselijk om aan te zien. Wij waren de eersten die daar eten kwamen brengen…”

Dapper en noodzakelijk! Door dit soort initiatieven komen deze goederen snel op de juiste plaats. Daarom vinden wij het een zeer goed plan om gebruik te maken van deze inzet. Wij roepen middels deze mail op om te doneren. Kijk wat je kunt missen en breng het voor woensdag 11.00u langs.

“Amber en ik willen voor een 2e naar Oekraïne, een grotere tocht met meerdere auto’s. Auto’s komen veel makkelijker door de controles heen dan vrachtauto’s, zeker nu het in deze chaotische tijden te lang duurt om officiële papieren te krijgen die de grote wagens noodzakelijk nodig hebben”
Lijst met benodigdheden:
1. Energierijk voedsel
2. Kaarsen
3. Luiers
4. Geld
5. Kleding
Het is kortdag inderdaad! Maar deze situatie vraagt om snel te handelen!!
Zoals jullie weten zijn wij tot 22.00u geopend. Kom dus gerust langs met de benodigdheden. We hebben op dit moment (maandagavond 18.00) nog 40 uur de tijd! Geld is altijd welkom en zal o.a. gaan naar de onkosten voor Amber en HenkJan (denk aan brandstof) en ook naar aanschaf van goederen. Bij de check-in balie staat een bus voor geld! Hoe mooi is het dat we een dergelijk initiatief direct kunnen ondersteunen! Vanaf morgen staan meerdere dozen klaar waar alle producten in worden verzameld. Met z’n allen kunnen we veel bereiken! Namens HenkJan, Amber en BodyFitHaren BEDANKT

4 reacties op “Inzamelingsactie Oekraïne”

  1. Fantastisch wat jullie doen. Vanochtend heb ik luiers, opvolgmelk voor babies en geld voor onkosten gebracht. Het voelt een stuk concreter aan vergeleken met doneren op giro 555.
    Dat maar veel vrouwen en kinderen er wat aan zullen hebben is mijn wens. Heel veel succes en goede moed onderweg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: