Einde maatregelen!

Hoi allen,

Hopelijk is dit de laatste mail omtrent de coronacrisis. Het is bijna onwerkelijk! MAAR WE GAAN WEER TERUG NAAR NORMAALūü•≥¬†Iedereen kan en mag weer sporten. En zo hoort het ook! Sport is een belangrijk onderdeel van onze gezondheid. Hopelijk zien ze dat bij de tweede kamer ook in, zodat sport een essenti√ęle sector kan worden. Dat zou voor onze sector heel prettig zijn bij een eventuele volgende crisis van deze orde. Wij zitten weer aardig in de lift en dat is mooi. Als het zo doorgaat verwachten volgend voorjaar¬†(2023)¬†weer op niveau te zijn van voor de crisis. De 1.5 meter regel is vorige week er al afgegaan en vanaf vrijdag zal de QR plicht verdwijnen.¬†

Blijven jullie nog wel ventileren?
Ja. We behouden het ventilatiebeleid! Natuurijk afhankelijk van de drukte en het weer. Bij koude, wind & harde regen zullen we dit matigen. Gelukkig gaat de buitentemperatuur straks omhoog en zal dit beleid minder van invloed zijn op het energieverbruik. 

Moeten we nog steeds onze temperatuur meten?
Nee. Nu alle maatregelen van tafel zijn hebben we dit apparaat verwijderd. 

Blijven de kleedkamer deuren nog open?
Ja. Dat nog wel, om zo optimale ventilatie te kunnen waarborgen.

Moeten we de apparatuur ook nog schoonmaken?
Wij zullen de algemene hygiene en het desinfecteren op zeer hoog niveau blijven houden! Jullie kunnen bijdragen door:
1. Altijd met handdoek te sporten!!
2. Handen te desinfecteren.
3. Het aan te raken schoon te maken.
4. Het aangeraakte schoon achter te laten.
Verder; matig het papiergebruik en spuit het desinfecteermiddel op het papier en niet op de toestellen!

Blijven de openingstijden op de zondag zoals ze nu zijn?
Ja. Er wordt gretig gebruik gemaakt van deze vervroeging van de openingstijden. Daarnaast hebben we de openingstijden op de zondag met twee uren verruimd!

Ik zag Live Spinning op het rooster staan. Kan ik daar aan mee doen?
Ja hoor. Echter moet er wel gereserveerd worden! We hebben maar negen fietsen beschikbaar. Kijk dus in de app en claim je plaats. Dit kan zeven dagen van te voren. 

En de BoksFit en BootyWorkOut?
Zeker ook! Donderdags om 17.30-18:10 draait de BoksFit en de BootyWorkOut draait van 18:15 – 18:55. Twee heerlijke, korte intensieve en leuke workouts. Probeer het een keer.

Nieuw update Technogym…
Zoals jullie misschien al hebben gezien hebben we sinds begin dit jaar een nieuwe update met fantastische trainingsmogelijkheden. De laatste drie toestellen, de crosstrainers zullen nog volgen. Dan kunnen jullie op alle toestellen genieten van deze mooie update. 

Kunnen we geen tv meer kijken?
Jawel hoor. De Technogym monteur heeft afgelopen donderdag alles weer juist weggezet. Dit had alles te maken met het feit dat Ziggo niet meer in SD uitzendt. Uitsluitend in HD. Dit had direct gevolgen voor ons tv signaal. De zenders NPO1, NPO2 & NPO3 stonden verderop in de lijst (vanaf kanaal 18). Helaas startte Technogym op met NPO1 op √©√©n. Hierdoor zag je in het venster een zwart scherm. Maar alles is weer zoals het moet zijn!

Kunnen we die BFH Caps nog kopen?
Zeker. Speciaal voor de versoepelingen hebben we weer een leuke actie. *¬†E√©n cap voor ‚ā¨ 9,99 ¬† * Twee caps voor ‚ā¨ 15,- ¬†*¬†Drie caps voor ‚ā¨ 20,-
‘Kom naar beneden en sla je slag!’¬†ūüėÉ

Video WorkOuts in de App¬†omgeving…
Wij breiden deze content steeds verder uit. Hiervoor worden opnames gedaan in BodyFit maar ook op andere leuke buitenlocaties. de video’s worden vervolgens zodanig ge-edit dat we deze kunnen gebruiken voor de app. Ideaal als je ergens in de week even snel een korte training thuis wilt doen, of misschien tijdens je vakantie. Of in als je een keer geen zin hebt om bij BodyFit te komen. Zo kun je gemakkelijk door blijven trainen onder begeleiding van onszelf! Mobiel erbij en gaan… Voor iedereen zijn er mogelijkheden! Probeer het een keer.¬†

Maart… de Coaching maand!

De maand maart hebben wij gebombardeerd tot¬†Coaching maand!¬†Middels coaching gaan we je helpen bij het behalen van je doelen. Wat houdt de coaching precies in? Wij noemen het PersonalCoaching! Een verdiepingsslag in onze standaard begeleiding. Doordat je in de ‘portefeuille’ van √©√©n van onze coaches komt blijf je zichtbaar voor hem of haar en kan hij/zij de coaching naar behoren uitvoeren. Met behulp van onze app kunnen we mooie schema’s wegzetten, challenges aangaan, metingen bijhouden en zelfs je voeding! En dat alles GRATIS! Benader ons gerust als je hierin ge√Įnteresseerd bent, maar in de maand maart gaan we jullie ook proberen te benaderen.

Challenges…?
Ja. Persoonlijke challenges, maar we hebben maandelijks ook de algemene challenges. Deze maand is dat de HangChallenge. Onze eigen Victor staat tot dusver aan kop met 1 minuut 53!! Niet slecht. De challenge loopt nog tot 1 maart! Dus wie durft! ūüí™ūüŹĽ Volgende maand volgt een nieuwe challenge. Deze is zichtbaar op het bord bij in de halterhoek.

Slotwoord:
Mooie tijden komen eraan. Niet alleen door de versoepelingen… De lente is in aantocht! Heerlijk!! Daar zijn we wel aan toe na drie stormen en de grijze maand januari. Jaren geleden hadden we maandelijkse nieuwsbrieven waarin elke maand een spreuk werd gedeeld. Onderstaande spreuk hadden we destijds zelf bedacht en is misschien leuk om deze mail lekker positief mee af te sluiten; 

“Wanneer de maartse zon de aarde verlicht, dan is de zomer weer in zicht!’ 

1 reactie op “Einde maatregelen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: