Bye 2022…Welkom 2023! 🎆

Het einde van 2022 is in zicht. Wederom een bewogen jaar voor velen! Zo ook voor ons. Natuurlijk nog een lockdown in januari van dit jaar. Daarna weer de (zoveelste) opstart na de lockdown met alle perikelen. Eind 2021 al een hoge inflatie, maar niets vergeleken met de inflatie dit jaar, aangewakkerd door de hoge gasprijs. Gelukkig hadden we een mooie nazomer en een warm najaar. Dat scheelt enigszins voor velen. Desondanks hebben we toch nog een mooi jaar kunnen en mogen draaien en weer een inhaalslag kunnen maken. Wat investeringen mogen doen en wat verbeteringen/veranderingen doorgevoerd. 

Zijn jullie dan weer op niveau?Helaas nog steeds niet. Maar… we gaan nog steeds de goede richting op. Zoals het nu lijkt te gaan hopen we in maart 2023 op hetzelfde niveau te zijn als voor de coronacrisis in maart 2020. 

Geen groei dus de afgelopen drie jaren!Zo zou je het inderdaad kunnen zeggen. Qua ledenaantal hebben we dan drie jaar stilgestaan. Laten we daar niet te veel bij stilstaan. We hebben wel veel groei na elke locckdown meegemaakt. Dat is erg positief! En daar richten we ons meer op. 

Toch hebben jullie aardig geïnvesteerd afgelopen jaar!
Dat kon gelukkig weer. Dat vinden wij zelf ook leuk en belangrijk. Niet alleen in apparaten (Bench Press, SkiErg, Airbike, spinningfietsen, etc.) maar ook in veranderingen en verbeteringen. Zoals nieuwe groepslessen en upgrade van de groepszaal. We zullen onszelf blijven verbeteren en vernieuwen. Zo staat er in 2023 weer heel wat op stapel. 

Gaan de tarieven in 2023 omhoog?Jaarlijks gaan natuurlijk altijd de tarieven omhoog om de inflatie bij te houden, De zogenaamde inflatiecorrectie die gebaseerd is op het CPI (consumenten prijsindexcijfer). Vorig jaar hebben we dat ook gedaan, maar hebben dat toen gelukkig kunnen beperken tot een lagere inflatiecorrectie dan was aangegeven door het CBS. 

Hoeveel is de inflatiecorrectie dit jaar?Die wordt bepaald door het gemiddelde van de cijfers van het afgelopen jaar en bedraagt maar liefst 12%!

Dus de tarieven gaan 12% stijgen?
Nee, absoluut niet! Daar blijven we ver vandaan. Wij willen dat iedereen moet kunnen blijven sporten. Maar we moeten wel verhogen natuurlijk.  Een lastige balansact waar wij natuurlijk ook moeten kijken naar alle lasten die voor ons zijn en worden verhoogd. Uiteraard gas en elektra, maar bijvoorbeeld ook de lonen die straks met 10% stijgen. Een ander voorbeeld; de koffie is op 1 januari 2022 met zelfs 20% verhoogd en zal straks ook weer worden verhoogd. Wij blijven voor 2023 zeker onder de 10%! Kijk voor de nieuwe tarieven op onze website. 

Het wordt voor de jeugd allemaal wel erg duur en daardoor moeilijk om te sporten!Klopt! En omdat wij vinden dat de jeugd moet kunnen blijven sporten, ook omdat zij al op sommige vlakken een deel van hun jeugd zijn kwijtgeraakt door de coronacrisis, hebben wij een nieuw kortingssysteem ontwikkeld. De jeugdkorting wordt verhoogd naar 20% en er komt een jong volwassenenkorting van 15% bij tot de leeftijd van 21 jaar. 

En andere groepen dan?
We kunnen natuurlijk niet iedereen tegemoetkomen. We worden allemaal geraakt door de opvolgende crisissen. Wij ook. Middels dit kortingssysteem en deze jaarlijkse verhoging in te perken hopen we het goed te hebben ingericht voor iedereen en ook voor onszelf. 

En de senioren dan? 
Ook voor hun wordt helaas alles duurder. Zo ook de veelgebruikte rittenkaarten binnen deze groep. Deze rittenkaarten worden daardoor steeds minder populair. Een andere optie voor hen is de vorig jaar in het leven geroepen 24 maanden abonnement. Wanneer je een beperkt abonnement zou nemen ben je jaarlijks een stuk goedkoper uit dan bijvoorbeeld twee 20rittenkaarten die vaak jaarlijks opgemaakt worden. Daarbij komt dat je dan elke week kan sporten! Een rittenkaart is interessant als je ca 3x per maand komt sporten. Dus er is voor hen zeker een goede en zelfs goedkopere optie. Vraag er gerust naar! Speciaal voor de senioren bieden we dan wel de mogelijkheid, indien noodzakelijk dit 24 maanden abonnement vroegtijdig te beëindigen. 

Gingen jullie beginnen met maandelijkse clinics?
Klopt! Een van de veranderingen/verbeteringen/vernieuwingen is inderdaad het geven van maandelijkse trainingen aan het einde van elke maand. Deze planning ligt op elke laatste donderdag van de maand om 19.00u. De lancering zal zijn op de laatste donderdag van februari 2023. 

Is dat voor iedereen toegankelijk?Jazeker! Zelfs voor niet leden. Iedereen is welkom.  Leden kunnen zich aanmelden in de appomgeving op dezelfde manier zoals je bijvoorbeeld een spinningles reserveert. Kijk dus in de app bij rooster. Niet leden zullen wij inboeken. Meld dus gerust iemand anders aan en neem hem/haar mee!

Wat voor onderwerpen komen dan aan bod?
Dat is elke maand verschillend en zal zichtbaar zijn in het rooster in de app. En op de tv’s. Maar denk aan uitleg van compound oefeningen, hoe verbrand je het beste vet tijdens je workout, etc. 

Zijn er nog meer veranderingen in 2023?
Absoluut. We gaan natuurlijk niet alles verklappen maar een mooie wijziging is dat we meer open zijn tijdens de feestdagen.  Alleen de eerste feestdagen (eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag) zijn wij gesloten. Net als kerstavond en oudejaarsavond. De rest zijn wij gewoon geopend! Dat zijn nogal wat extra dagen zoals alle tweede feestdagen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Bevrijdingsdag en goede vrijdag zijn wij gewoon geopend! 

Wat nog meer… vertel, vertel?
😆 een van de punten waar we ons nog verder willen verbeteren is om BodyFitHaren te liften naar een hotelstijl ervaring. De uitbreiding van de Rituals, de luxe fauteuils bij de haard, de planten, en de teakhouten krukjes in de toiletten zijn daar al een eerste opzet van. Verder gaan we meer eigen instructievideo’s opnemen die eenvoudig met QR codes te zien zijn. Deze komen dan ook in de app omgeving te staan. Dus uitbreiding van onze eigen workout en instructie video’s. Verder krijgen we binnenkort 4 Technogym spinning fietsen erbij en 10 bolsters voor de yogalessen. Meer zeggen we nu niet! 😃

SPECIALE Bring a Friend Actie 2023
Nodig een bekende van je uit om DE HELE MAAND januari 2023 GRATIS te sporten. Bij inschrijving na januari mag je de felbegeerde BodyFitHaren Cap 🧢 uitkiezen onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.   Oh ja… schrijft hij/zij zich in dan vervalt tevens het inschrijfgeld EN… krijgt hij of zij ook de felbegeerde BodyFitHaren Cap cadeau. Wauw… wat een mooie start is dat! Motiveer en mobiliseer iemand in je omgeving voor een goede start in 2023! Neem dus iemand mee naar BodyFitHaren of stuur de link door; https://bodyfitharen.nl/bring-a-friend-actie/

Slotwoord:
Wij hebben ons best gedaan in 2022 en zullen in 2023 zeker ons best blijven doen. Maar we gaan voor nog beter! Ons team is erg gepassioneerd. Niet alleen naar de klanten toe, maar ook intern denkt het hele team mee in nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwingen. Geef het gerust door als je opmerkingen hebt, iets mist of ergens niet tevreden over bent. 
Voor nu wensen wij jullie een fantastische 🎄kerst en een nog betere 🎆 jaarwisseling. Bedankt voor de klandizie het afgelopen jaar 🙏
Let op; dit jaar zijn we nog wel volledig gesloten op de feestdagen! Check voor meer info onze website www.bodyfitharen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: