Update mei 2022

Hoi allen,

Zo… weer even een mailbericht van onze kant. Doen we dat nu weer vaker? Nee. Zo eens in de drie maanden een kleine update. Wat speelt er, wat heeft er gespeeld? Zijn er bijzonderheden of aankondigingen, etc.. Maar eerst… hoe gaat het nu? Goed! Laatste maanden hebben we aardig wat nieuwe leden mogen verwelkomen en zo een mooie groei mogen meemaken. Zijn we weer terug? Nee dat helaas nog niet. Na corona hebben ook wij te maken gekregen met de energiecrisis en een torenhoge inflatie als gevolg. En nu natuurlijk, niet te vergeten de oorlog in Oekraïne. Toch zijn we blij dat we weer zodanig winstgevend zijn dat we weer wat kunnen investeren of reparaties kunnen laten uitvoeren. 

Dat werd tijd! De tv ontvangst was niet best.
Klopt. In het nieuwe jaar heeft Ziggo de SD kanalen stopgezet. Gelukkig kon de Technogym-monteur in februari dit weer fixen. Maar… eind februari heeft Ziggo nog iets veranderd waardoor de boel weer in de war was. Bij het laatste bezoek van de monteur is dit wederom opgelost. Net als het falen van één van de loopbanden.

Sommige cardio-toestellen stopten er ook wel eens mee!
Ook dat klopt. In het nieuwe jaar zijn wij overgestapt op andere software op de Technogym cardio-toestellen. Blijkbaar zaten hier wat bugs in. Na detecteren, uitvoerig overleg en reparaties, is dit als het goed is, ook dit weer opgelost. 

Er zat ook wat speling op de spinning-fietsen!
Dit is tevens opgelost door de Technogym monteur! Alle spinningfietsen hebben een check-up gekregen en één fiets is gerepareerd, waardoor we nu 10 fietsen hebben voor de live les op donderdagochtend 11.00u. Meld je voor deze les aan via onze app!

Het is soms koud tijdens YinYoga in de groepszaal!
Temperatuur… een lastig onderwerp! Wij hebben twee systemen; 1. vloerverwarming en 2. luchtverwarming. De eerste is zeer traag, automatisch en niet flexibel. De tweede is sneller, manueel en flexibel en alléén in te schakelen als alle deuren in de groepszaal dicht zijn (let op: als één van de deuren open gaat tijdens verwarmen, gaat na ca. 1 minuut de verwarming automatisch uit!). De functies in de zaal verschillen soms per uur of zelfs per les wat het lastig te reguleren valt. Verder zitten we momenteel in een ventilatie-cultuur waardoor er snel veel warmte verloren gaat, wat in een hoog verbruik resulteert. Met dit gegeven willen we de vloerverwarming liever niet te hoog zetten. Tevens ligt de temperatuur buiten momenteel lager, waardoor in de schaduwrijke plekken (groepszaal) de temperatuur wat sneller kan zakken. Toch hebben we de vloerverwarming nu hoger gezet zodat men niet te koud wordt tijdens de YinYoga. Maar onderneem zelf ook wat actie. Misschien een extra matje en/of wat extra kleding.  

Geven jullie ook Personal Training?
Jazeker! Eén op één training motiveert vaak het meest en heeft daardoor ook het meeste resultaat. Check onze website voor de tarieven en onze verschillende Personal Trainers. Probeer het een keer! Kan ook in een SmallGroup of Duo PT om zo de kosten te delen. 

Blijven de openingstijden op de zondag zoals ze nu zijn?
Waarschijnlijk niet. De intentie is om wat later open te gaan en wat langer door. We hebben gemerkt dat de drukte pas om 10.00uur begint en dat als we weer gaan sluiten om 15.00u het nog druk is. Het idee is om zondags om 10.00u open te gaan tot 17:00u. Dit willen we na de meivakantie in laten gaan. Dus vanaf de 15e! Graag horen we hier van jullie nog feedback over.

Wat gebeurt er dan met de Bootcamp in het weekend?
Op de zondag komt deze te vervallen. Op de zaterdag draait deze wel! Doe gerust een keer mee! Het is mogelijk een leuke variatie op je huidige training. Training is voor iedereen die van een uitdaging houdt. We beginnen om 10.00u en gaan dan 40 minuten knallen! Uiteraard ieders op zijn of haar eigen kunnen. Het is jouw eigen uitdaging! Op donderdagavond draait deze ook, maar dan om 20.00u.

Challenges of the month!
Sinds begin dit jaar organiseren wij deze maandelijkse challenges waarbij je naast eeuwige roem kans maakt op kleine prijsjes. Leuk, maar ook motiverend! Vanaf mei gaan we dit ook actief wegzetten in de app omgeving en wel in de community waar een speciale groep ‘CHALLENGES’ is aangemaakt. Word lid van deze groep (app-omgeving, onderste balk community, groepen). Doe mee en deel je behaalde resultaten daar al dan niet met foto (altijd leuk). Maar deel het ook in je eigen sociale online netwerken. Tot dusver hebben jong en ouder meegedaan. De uitdagingen zijn  dusdanig weggezet dat het voor velen toegankelijk is.Video WorkOuts in de App omgeving…
Wij breiden deze content steeds verder uit. Hiervoor worden opnames gedaan in BodyFit maar ook op andere leuke buitenlocaties. De video’s worden vervolgens zodanig ge-edit dat we deze kunnen gebruiken voor de app. Ideaal als je ergens in de week even snel een korte training thuis wilt doen, of misschien tijdens je vakantie. Of als je een keer geen zin hebt om naar BodyFit te komen. Zo kun je gemakkelijk door blijven trainen onder begeleiding van onszelf! Mobiel erbij en gaan… Voor iedereen zijn er mogelijkheden! Probeer het een keer. 

Slotwoord:
Het gaat momenteel lekker, maar we zijn nog steeds actief bezig leden te werven. Hier kunnen jullie ook aan mee werken door als ‘ambassadeur’ van BodyFitHaren op te treden. Dat stellen wij erg op prijs! Breng iemand aan die zich inschrijft (misschien na een gratis sportweek) en ontvang een BFH CapBFH T-Shirt of een kleine BFH GoodyBag. Verder… komende maand zijn wij nog een aantal dagen gesloten en wel Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag. In juni nog met de Pinksterdagen. Wanneer zijn we eigenlijk gesloten? Makkelijk; alle feestdagen zijn wij gesloten (goede vrijdag vaak aangepast). Check ook altijd onze website www.bodyfitharen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: