Heropening 3.0

Hoi allen,

Nog nooit hebben wij zoveel heropeningen mogen uitvoeren! De eerste in 2016 bij de verhuizing naar deze mooie locatie en de andere drie ten tijde van de coronacrisis. Zaterdag 15 januari dus de vierde! Maar… WE MOGEN DUS WEER! Super blij en opgetogen werken wij toe naar dit moment. De laatste puntjes op i. Zo hebben we wat onderhoud kunnen plegen en een zeer grondige schoonmaak. Verder zullen we de OpenAir Gym weer afbreken en alle gebruikte materialen ontroesten. Ook zijn er verbeteringen geweest. Zo zullen jullie kennis maken met de mooie software-update van Technogym! Verder met nieuwe lessen die we gaan opstarten en nieuw personeel! Rick Talsma en Ada Westerbrink. Zij zullen ons team per 1 februari versterken. Helaas nemen we afscheid van Romy Müller. Haar wacht een mooie rondreis per maart. Verder hebben we het halterplatorm geschilderd en de laatste video’s opgenomen waarmee we de video workouts in onze app zullen gaan uitbreiden. Ideaal voor die mensen die nog niet kunnen of willen sporten. Check de app dus!

Waar vind ik die video workouts?
In onze app omgeving (tegel ‘video workouts’). Komende weken zal deze bibliotheek verder worden uitgebreid met meer van onze eigen opgenomen video’s die professioneel zijn bewerkt. Leuke korte WorkOuts die eventueel gecombineerd kunnen worden. Tevens wordt de bibliotheek straks aangevuld met instructievideo’s zodat op een veilige manier, elders dan op onze locatie gesport kan worden. 

Dus jullie mogen tot 20.00u geopend zijn?
Ja. Dat is al een mooie stap. Wij begrijpen niet helemaal waarom dat tot 20.00u moet zijn, maar wij zullen er wel naar handelen. 

Wat gebeurt er dan met de groepslessen na 20.00u?
Die zullen op volgorde worden verplaatst, terugrekenend vanaf de eerste groepsles van de avond. Zie hiervoor het rooster in de app omgeving. 

Moet de QR code ook weer worden gescand?
Ja. Net als voor deze lockdown scan je twee verschillende code’s in. Eén op de iPad (QR code coronacheck app) en één via onze eigen check-in (barcode of QR code in de app of op je fysieke pas). Nog even je temperatuur meten, handen desinfecteren en klaar is Kees!

En mondkapjes dan?
Bij het sporten is dit niet nodig. Zoals wij het interpreteren is het alleen noodzakelijk bij binnenkomst en verlaten van BodyFitHaren. Wij zullen zo veel mogelijk mondkapjes dragen.

Hoe gaan jullie om met de anderhalve meter regel?
Wij proberen alles zodanig in te richten dat we hieraan kunnen voldoen. Zo zul je zien dat op een aantal cardiotoestellen stickers zullen staan dat deze niet toegankelijk zijn. In de groepszaal moeten de 1.5 stickers op de grond zorgdragen voor een juiste indeling. Maar wij zijn natuurijk het meest afhankelijk van jullie. Daarom onze oproep; “houd rekening met elkaar!” Of zoals Rutte zegt: “Geef elkaar de ruimte”.

Zijn de kleedkamers en toiletten ook open?
Ja. Maar probeer deze zo min mogelijk te gebruiken. Verder zullen de deuren van de kleedkamers open staan voor optimale ventilatie.

Moet er ook gereserveerd worden?
Dat is niet nodig. Het ledenaantal is momenteel dusdanig dat wij niet snel vol zullen zitten. Wellicht zal dit soms gevoelsmatig wel zo voelen, maar dat heeft meer te maken met het nieuwe normaal.

Hoe gaat het nu met de compensatie?
Deze zal zoals aangegeven mee worden genomen in de eerstvolgende incassobatch. Die van februari dus. De compensatie zal op 20 januari worden gesloten. Klik hier voor de link naar het formulier.

Gaat de New Year Challenge nog door nu?
Jazeker! Die gaan we gewoon afronden natuurlijk! Ook niet leden doen mee namelijk. De Challenge is een mooie stok achter de deur voor een kickstart van het nieuwe jaar! Interesse? Klik hier voor de link.

Ik zie op zondag nu andere openingstijden?
Klopt. Deze hebben wij aangepast ten tijde van de avond lockdown. Dit beviel zo goed dat we hebben besloten dit zo te houden. We hebben het zelfs verruimd! De openingstijden zijn net als de zaterdag van 8.00-15.00u. Hiermee hebben we onze openingstijden met 2 uur verruimd. Op beide dagen geven we om 10.00 een Bootcamp WorkOut. Deze WorkOut is voor iedereen toegankelijk. Doe dus gewoon een keer mee!

Hoe gaan jullie het nu doen met ventilatie?
Net als eerder! Afhankelijk van het weer (regen, wind, koude) zullen wij de schuifdeuren geopend hebben of openen in speciale luchtrondes die afhankelijk van de drukte zullen worden ingelast.  

Moet het geleende nu direct weer terug?
Ja graag! Dan kunnen we deze weer beschikbaar stellen aan de mensen die komen sporten op locatie. 

Wat waren de regels omtrent hygiene ook alweer?
Wij zullen de algemene hygiene en het desinfecteren op zeer hoog niveau blijven houden! Jullie kunnen bijdragen door:
1. Altijd met handdoek te sporten!
2. Handen desinfecteren!
3. Het aan te raken schoon te maken!
4. Het aangeraakte schoon achter te laten!
Verder; matig het papiergebruik en spuit het desinfecteermiddel op het papier en niet op de toestellen!

Slotwoord:
We gaan weer lekker aan de slag! Wij weer normaal aan het werk en jullie lekker sporten en werken aan je gezondheid! Kom dus lekker sporten… wij kunnen dit zeker veilig aanbieden met de extra maatregelen zoals wij dit hebben ingericht. Zoals temperatuur meten, ventilatie en opgeschaalde hygiene. Kom zoveel mogelijk in sportkledij, met lege blaas en volle bidon. Dit scheelt weer wat bewegingen.
Speciaal voor de heropening hebben we de YinYang yoga van Angie verplaatst naar morgen (zaterdag) om 14.00u.Tevens zal deze les live worden gestreamd voor diegenen die nog niet willen of kunnen sporten op locatie. Check dus ons Youtube kanaal! Er is licht aan het einde van de tunnel. Hopelijk zitten we op een route waarbij we geen tunnels meer tegen zullen komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: