De New Year Challenge!

De vakanties zijn afgelopen, kinderen gaan weer naar school en de perikelen rondom de feestdagen zijn voorbij. Dus het is weer tijd voor actie! Misschien ben je door de lockdown de motivatie verloren om te bewegen of misschien ben je juist lekker doorgegaan met bewegen. In beide gevallen is het goed om een stok achter de deur te hebben om in beweging te blijven. Of dit nou thuis is, buiten of in onze Open-Air Gym, laten we met elkaar het jaar fit en gezond beginnen en doe mee met onze NewYear Challenge.

De gehele challenge duurt 3 weken en op het schema kun je per dag zien wat de challenge van de dag is. Dit zijn voornamelijk WorkOut video’s die je kunt vinden op ons Youtube kanaal: BodyFitHaren. Ben je nog niet geabonneerd op ons kanaal? Doe dat dan snel! 

Wij zullen elke dag via onze sociale kanalen de WorkOut video van de dag delen. Hiervoor zijn geen gewichten nodig en kun je gemakkelijk doen waar en wanneer op de dag jij wilt. Simpel toch? 🙂 Daarnaast heb je één ‘rustdag’ in de week en dagen waar een wandeling verwacht wordt. Wandel hierbij minimaal 30 minuten, maar langer mag natuurlijk ook. Inspiratie nodig voor een wandelroute? Check eens onze Beweeg-en Ontmoet route. Dan zien en groeten we elkaar nog even bij BodyFitHaren. Heb je de challenge helemaal voltooid? Dan…ben je beloond met een fitter lichaam -en geest! Tevens ligt er dan ook een presentje voor je klaar bij BodyFitHaren!

Ben jij klaar om FIT het nieuwe jaar in te gaan? Doe dan mee! En o ja, deel je WorkOuts’s vooral met ons door ons te taggen op Instagram op Facebook, vinden we leuk!

De Beweeg-en ontmoet route!

Voor iedereen beschikbaar! Voor jong-en oud én ook voor niet leden! De Beweeg&Ontmoet Route! Een uitgestippeld parcours die op de fiets, lopend of rennend uitgevoerd kan worden, met twee tussenstops. Eén bij BodyFitHaren waar tevens een aantal oefeningen kan worden gedaan of gewoon even een babbeltje! Ook leuk om de route te volgen met een hardloop app en deze te delen via de socials.

Schermafbeelding 2022-01-09 om 14.11.41
Schermafbeelding 2021-01-11 om 20.07.28