Update OpenAir Gym

Hoi allen,

Na de laatste twee persconferenties hebben wij geen mail gestuurd aangezien er helaas geen veranderingen waren. Via de app., onze website en de socials hebben wij kleine wijzigingen gecommuniceerd. Maar ook mond op mond wordt informatie gedeeld onder de leden. Dat is goed! We hebben de laatste periode mogen genieten van mooi weer tijdens de buitensessies! Komende week ziet er op zich goed uit. Later in de week wat regen, maar dat moet eerst nog maar blijken. Gelukkig hebben wij tenten! Dus jullie kunnen gewoon blijven sporten. Maak er dus gebruik van.

Welke rooster moet ik nu bekijken?
We hebben nu twee outdoor roosters. De OpenAir Gym (het fitness, spinning en small group) en de Outdoor GroepsFitness (de groepslessen). Op dit moment mogen slechts 4 personen per onderdeel deelnemen. Maar wij hebben besloten de regels een beetje te buigen zodat meer mensen gebruik kunnen maken en stellen het maximum in op vijf! 

Dat is dus tegen de regels!
Klopt. Maar wij vinden dat wij al te lang achtergesteld worden en dat terwijl bewegen juist van groot belang is. Daarom wagen wij een gokje in het belang van onze overgebleven leden. Het grote voordeel van BodyFitHaren is het enorme buitenterrein.

Hoe kom ik aan de app.?
Bel of mail ons en wij zullen je dan een activatielink mailen. Dan is het een kwestie van een account aanmaken (volg de stappen) en de app. downloaden (met het beeldmerk van BodyFitHaren). Vervolgens daar inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je net had aangemaakt.

Wat is het verschil tussen PersonalTraining en SmallGroup bij opkomst van 1 persoon?
Niets.

Waarom dan betalen voor PT?
Tja, dat zijn van die gekke situaties in deze gekke tijden die kunnen optreden. Men kan inschrijven op de SmallGroup. Soms staat er maar 1 persoon ingepland. Die heeft dan geluk! SmallGroup is een onderdeel van ons PT pakket. Om onze leden goed te kunnen bedienen bieden we dit nu gewoon aan. Net als eerder de FreePT. De FreePT is bij het opstarten van de OpenAir Gym komen te vervallen. Om toch de leden tegemoet te komen hebben we hier een actie van gemaakt. Maar uiteindelijk zijn PT, Duo PT en SmallGroup aparte onderdelen. 

Wat maakt Personal Training dan anders?
De naam zegt het al. Eén op één begeleiding op je eigen moment. Intensieve training, begeleiding en coaching waarbij doelstellingen zeker worden behaald. Succes gegarandeerd!

Waar kan ik meer informatie vinden over PT?
Op onze website. www.bodyfitharen.nl

Zijn jullie nog gesloten op Koningsdag?
Wij hebben besloten dan de OpenAir Gym te sluiten.    

Een bekende van mij krijgt geen mail en is dus niet op de hoogte…
Geen probleem! De inhoud van de mails wordt tevens geplaatst in onze blog op onze website (deze kan iedereen bezoeken), die vervolgens automatisch gedeeld wordt op Facebook en Twitter. In onze community (app) staat tevens een link naar de website. Wij proberen dus op zoveel mogelijke manieren jullie te bereiken. Uiteraard zijn wij aanwezig om mails, chats en telefoontjes te beantwoorden. Dus er kan altijd contact worden opgenomen. Wat je ook kunt doen is de mail doorsturen of diegene op de hoogte stellen waar de inhoud te vinden is. Mond op mond is één van de beste manieren. Dit is weer een belangrijk middel om de jeugd te bereiken. Dus zeg het voort!  

Wanneer moet het geleende weer terug?
Als we weer open mogen na 11 mei, dan zien we graag één week van te voren het geleende terug. Het mag nu natuurlijk ook al, als je er geen gebruik meer van maakt. Wij kunnen het zeker gebruiken in onze OpenAir Gym

Slotwoord:
Nederland wordt weer FIT! Dé actie die door NL ACTIEF wordt gelanceerd om ons allen voor te bereiden op de heropening van de sportscholen (hopelijk) op 11 mei. Als aangesloten club zijn wij ook aangemeld bij deze actie. Het einde van de crisis is in zicht! GET & STAY FIT @Home & Outdoor! Dus ben je nog niet actief…? Kom dan sporten! Er zijn genoeg mogelijkheden. Vertrouw je het niet in een groepje… geen probleem. Maak dan gebruik van de PT actie (€ 20,-) die nog loopt tot de heropening!
Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: