Update LockDown 2.0

Het einde van een nogal bijzonder jaar is in zicht. We gaan 2020 niet gauw vergeten! Zeker niet met aan het eind nog een verrassing… de tweede LockDown! We kunnen ons er alleen maar bij neerleggen en het beste ervan maken! Wij zullen in ieder geval ons best doen jullie op allerlei mogelijke manieren van dienst te kunnen zijn. We hebben alle begrip voor de maatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als centrum samen met jou iedere dag voor inzetten: gezonder, fitter-en vitaler worden-en blijven. De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jou daarin niet volledig in ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Gaan jullie weer live?
Jazeker! Alle lessen van Angie draaien volgens het reguliere rooster. Victor draait op donderdagochtend9.00u BodyWorkOut en om 10.00 BodyPumping. De HIIT training op maandag 20.00u, BootCamp op donderdag 20.00u en zaterdag om 10.00u zullen tevens draaien. Blijf dus gewoon sporten!

Hoe ging dat ook alweer?
Via Facebook gaan wij live. Like BodyFitHaren en je krijgt melding wanneer we live gaan. Uiteraard kun je zelf ook naar Facebook gaan en wachten tot we live zijn. Bereid je voor, trek je sportkleding aan, pak je handdoek en bidon, installeer je telefoon of laptop en doe mee!

Ik heb geen Facebook?
Geen probleem. De lessen worden tevens ge-upload naar Youtube. Hier staan tevens alle WorkOuts van de eerste LockDown. Genoeg keuze dus.

Starten jullie de uitleenservice ook weer op?
Dat is wel de bedoeling. Wij lenen dan bijvoorbeeld kettlebells, matjes, springtouwen, elastieken, yogablokken, bodypump halters, etc. uit.

Komen er ook weer leuke schema’s in de app omgeving?
Elke week zullen wij een leuke ‘LockDown’ Workout voor jullie klaar zetten. Laat je dus begeleiden door onze gratis uitgebreide app compleet met timer, filmpjes, uitleg etc. Er zijn ook leuke Yoga en Pilates workouts in te vinden.

Ik heb die app niet!
Geen probleem. Bel of mail zodat wij je een activatiemail kunnen sturen. Na het aanmaken van een account kun je inloggen in onze app (downloaden via App Store of Playstore). 

Wat gebeurt er met de komende incasso?
We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept. Het voortbestaan van BodyFitHaren is volledig afhankelijk van de maandelijkse incasso. Daarom hopen wij ook dat jullie trouw blijven, mits mogelijk natuurlijk! Het enige wat wij kunnen doen is beloven jullie te compenseren in een later stadium en voor the `time being’ jullie op andere manieren van dienst te zijn. De incasso zullen wij dus moeten uitvoeren zoals gebruikelijk aan het einde van de maand. Wij vragen dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren (terugboeken) en bij te dragen in deze tijd waarin ook wij ons bedrijf overeind proberen te houden. Wat overigens ook goed is voor jou als er straks weer gewoon gesport kan worden en BodyFitHaren bestaat nog.

Maar ja, jullie zijn dicht?
Klopt. Er komt wederom een periode aan van overmacht waarin velen van ons betalen of betaald krijgen voor diensten die niet of nauwelijks worden geleverd. Uiteraard een hele vreemde situatie die wij toch proberen te overbruggen met tal van andere projecten. Nederland verkeert vanaf morgen wederom in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtsituatie (op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet per direct mogelijk). Het opschorten van de betalingsverplichting over de ruim vier weken dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor ons bedrijf en is op dit moment niet mogelijk. Het is voor ons dan ook onmogelijk om je nu al te compenseren voor de ruim vier weken dat wij noodgedwongen gesloten zijn.

Dus jullie gaan ook weer compenseren?
Dit gaan wij zeker weer opstarten en aanbieden. Alleen zal dit in een latere fase van de LockDown zijn, wanneer er meer duidelijkheid is over de duur ervan. Hierover zullen jullie natuurlijk worden geïnformeerd net als in de eerste LockDown.

En als ik toch wil stoppen?
Dat kan natuurlijk. Houd ondanks de LockDown toch rekening met het opzegtermijn. Dat betekend dat de opzegging per 1 februari doorgevoerd kan worden. 

Welke projecten gelden in deze tweede LockDown?
1.   GroepsFitnessLive Workout 
2.   FitnessLive WorkOut 
3.   FitnessLive Theory(vrijdagavond 20.00u)
4.   BodyFitHaren PodCast Live (zondag 20 december 14.00u, daarna op aankondiging)
5.   Outdoor (op aankondiging)
6.   BodyFitHarenApp (24/7).
7.   Virtuele WorkOuts via ons Youtube kanaal (24/7).
8.   Online PersonalCoaching @Home (gedurende de hele week).
9.   UitleenService (op afspraak)
10. Free PT 

Free PT… nieuw project?
Speciaal voor onze leden bieden wij tijdens de LockDown de mogelijkheid om GRATIS kennis te maken met PERSONAL TRAINING! Elke dag hebben wij ruimte om vier halfuurs PT OutDoor trainingen te geven. Twee in de ochtend en twee in de middag (afhankelijk van het weer). Hopelijk kunnen wij dit straks nog enigszins uit te breiden. Aanmelden kan telefonisch op per mail. 

Slotwoord:
Wederom gaan we met z’n allen een lastige periode tegemoet. Maar ook hier gaan we ons natuurlijk doorheen slaan! Ondanks de hele situatie langs deze weg hopelijk een prettige kerst en een gezond nieuwjaar! Blijf in beweging! Ook al is het aangepast. Het is niet alleen goed voor het lichaam, maar zeker nu ook voor de geest. Zijn er vragen? Bel gerust. Wij zijn gewoon aanwezig! StayFit @Home!
 

Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: