Update

Hoi allen,

Het jaar zit er alweer bijna op, maar er zijn nog wat verrassingen. Zo is dus besloten dat de avondlockdown verlengd gaat worden wat natuurlijk een domper is. Een beperking van de sporttijd is volgens ons niet de oplossing. Maar juist verruiming waarmee je juist spreiding krijgt. De huidige maatregelen zorgen veelal voor meer drukte op bepaalde momenten. Drukke momenten zijn met name tussen 15.30 -17.00u. Mijdt deze tijden als je niet in de drukte terecht wilt komen. Plan het wat meer rondom het middaguur. Of gelijk om 7.00u. Ook in het weekend met name na 11.00u! Het maakt niet uit welk abonnement je hebt, je bent welkom binnen de huidige openingstijden gedurende de hele week!! We zien dat er veel behoefte is op verruiming van de openingstijden op de zondagochtend. Daarom hebben we besloten om deze tijden definitief te veranderen.

Wat worden deze tijden en per wanneer?
Wij zullen dezelfde openingstijden gaan hanteren als op de zaterdag. Dus van 8.00u – 15.00u. Hiermee zijn de openingstijden op zondag verruimd met twee uur! Net as zaterdag is er dan om 10.00u een lekkere BootCamp WorkOut. Gezien de avondlockdown gaat dit per direct in.

Jammer dus niet meer na 16:00u?
Nee. Natuurlijk zullen er mensen zijn die net op dat moment het prettig vinden, maar we horen en merken dat er meer behoefte is aan de zondagochtend. In de afgelopen periode hebben wij feedback gekregen en gevraagd over de vervroeging van de openingstijden. Op basis daarvan en natuurlijk de avondlockdown zijn wij tot dit besluit gekomen.

Hoeveel mensen mogen eigenlijk tegelijk aanwezig zijn?
Hier zijn nog geen maximale aantallen, zolang de anderhalfmeter maar gewaarborgd kan worden. Dat betekent dat wij in de groepszaal 18 tot maximaal 20 personen (afhankelijk van de soort groepsles) mogen ontvangen en in de fitnesszaal ca. 25 personen.

Ik zag PUMP. op het rooster staan… Wat is dat?
PUMP. is de opvolger van BodyPumping. Uiteraard is het een spiertraining, maar het verschil zit hem in de variatie. Zo zullen onderdelen worden toegevoegd. Denk aan Tabata, AMRAP, EMOM, maar ook leuke Challenges. Een heerlijke, uitdagende WorkOut waar naast spiertraining ook aandacht wordt besteedt aan cardio door de variaties.

Het was erg koud in de groepszaal?
Klopt. Dat was een raadsel waar we inmiddels achter zijn. Vrij simpel eigenlijk… de stekker zat er niet in! De stekker is, bij het jaarlijkse onderhoud van de ketel, er enigszins uitgetrokken doordat er ruimte gemaakt moest worden. Maar gelukkig draait deze weer.

Waar staat het groepsfitnessrooster?
Deze is zichtbaar in de app omgeving van BodytFitHaren. Let er wel op dat je het tijdelijk rooster aanklikt middels het uitvouwmenu. Het reguliere rooster staat ook nog gewoon online, maar is momenteel niet geldig vanwege de avond-lockdown.

Is er zondag 19 december weer een workshop YinYang yoga?
Ja! En er kan nog worden aangemeld. Wacht niet te lang want de meeste plaatsen zijn al bezet.

What’s new in 2022?
We hebben aan het eind van 2021 nog het één en ander mogen investeren en verbeteren. Her-en der nieuwe spiegels, heerlijke fauteuils voor de open haard, een demontabele studio voor de OnDemand lessen en zo nog wat kleine investeringen en verbeteringen. Maar het mooiste wat gaat komen is de aanschaf van nieuwe software op de Technogym toestellen! Hierdoor zullen zoveel meer leuke trainingsmogelijkheden zijn, zoals vele één op één lessen, virtuele trainingsomgevingen, etc. Wij geloven dat door deze investering het trainen nog uitdagender en leuker gaat worden. Op 20 december gaat het live! Maar we zijn nog verder gegaan en hebben ons contract binnen Virtuagym uitbreid met Video-WorkOuts.

Aha vandaar die portable studio!
Klopt! Wij zijn bezig met diverse opnames om zo onze eigen bibliotheek te vergroten. Deze content is beschikbaar in de app omgeving en dus uitsluitend voor onze leden! BuikSpierKwartiertjes, BootCamp, HIIT, Yoga, etc,  gegeven door onszelf en professioneel ge-edited. Op deze manier kun je dus thuis of bijvoorbeeld op vakantie lekker door blijven sporten. Deze workouts zullen ook beschikbaar zijn op locatie en kunnen dus een onderdeel van je training zijn. Vraag hier gerust naar. Ook voor spinning zijn we bezig met eigen opnames. In het nieuwe jaar zullen deze zichtbaar zijn in het spinninghoekje, maar ook op de beamer. Verder hebben we nog ideeën voor video’s met betrekking tot voeding. Leuk allemaal! Check het zelf maar eens in de app-omgeving.

Ik zag ook uitbreiding van de abonnementsmogelijkheden!
Klopt! Wij bieden naast de abonnementen met een contractduur van 12 maanden, nu ook abonnementen met een contractduur van 24 maanden. Dit scheelt aardig in de maandelijkse kost. Kijk eventueel ook naar de andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld ons WeekendAbonnement of ons OchtendAbonnement. Net als ons MiddagAbonnement zijn dit voordeligere opties. Niet verkeerd in een tijd waarin alles snel duurder wordt. Check de nieuwe mogelijkheden-en  tarieven op onze website.

Ik zag Stef lopen met een leuke BodyFit Cap, is deze te koop?
Ja! In januari gaan wij deze verkopen voor € 14,95. Maar in de maand december hebben we een speciale actie voor onze leden! Slechts € 6,95. Ze zijn er in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken.

Ik zag ook een nieuwe jongen met de lessen meedoen?
Klopt ook! Dat is Rick Talsma. Inmiddels is hij door alle sollicitatierondes heen en komt hij per 1 januari ons team versterken. Daarom draait hij nu alle lessen mee en zal hij her-en der diverse shifts meedraaien om zich zo maximaal voor te bereiden op zijn dienstverband. Wie is Rick? Rick is een leuke jonge vent die al jaren serieus en met passie bij BodyFit traint.

Zouden jullie de regels omtrent hygiene nog een keer willen mededelen?

Wij zullen de algemene hygiene en het desinfecteren op zeer hoog niveau blijven houden! Jullie kunnen bijdragen door:
1. Altijd met handdoek te sporten!
2. Handen te desinfecteren!
3. Schoonmaken van het aan te raken!
4. Schoonmaken van het aangeraakte!
Verder; matig het papiergebruik en spuit het desinfecteermiddel op het papier en niet op de toestellen!

Slotwoord:
Ook dit jaar sluiten we weer bijzonder af, maar gelukkig mogen we nog wel open blijven en zijn daar dankbaar voor. Hopelijk jullie ook! Blijf sporten! Ofwel bij ons op locatie of middels ons nieuwe Video-WorkOut platform binnen onze app-omgeving. Andere mogelijkheden zijn het volgen van de lessen via Facebook Live, of later! Via Youtube bieden wij tevens OnDemand mogelijkheden. Ook is het mogelijk via de app diverse trainingsschema’s uit te kiezen. De zogenaamde @home workouts. Uiteraard is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde trainingsschema te laten maken door ons. Wij zullen dan inspelen op de mogelijkheden en attributen die thuis zijn. Verder hebben we nog de OutDoor BootCampwaaraan meegegaan kan worden. We proberen zoveel mogelijk te organiseren om jullie tegemoet te komen!
Langs deze weg willen wij jullie alvast hele fijne feestdagen wensen en natuurlijk een mooi en hopelijk een gezond begin van het nieuwe jaar. Vol goede moed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: