Tussentijdse Update Corona 2022

Hoi allen,

Even een kleine update tussen de persconferenties door. Waarom? Om jullie tussentijds te informeren over de stand van zaken, projecten, etc. Zo nam de Tweede kamer op 21 december de motie aan met de strekking dat sport als essentieel moet worden gezien in het licht van de coronamaatregelen. Nu het Kabinet nog! Daarom tracht NL ACTIEF dinsdag ook de petitie SPORT = ESSENTIEEL te overhandigen om sport te erkennen als essentiële sector en sportlocaties te openen en nooit meer te sluiten. De petitie is inmiddels al meer dan 200.000 keer ondertekend. Komende dinsdag zullen wij op onze socials deze content delen. Verder hebben we de compensatie regeling weer geopend! Leden die momenteel nog steunen (=doorbetalen), bieden wij de mogelijkheid om compensatie aan te vragen.

Compensatie?
Ja. Voor diegene die dit nog niet hebben meegemaakt bieden wij de mogelijkheid om compensatie aan te vragen voor de periode dat wij gedwongen onze deuren hebben moeten sluiten. Om de compensatie direct uit te kunnen voeren, berekenen we het aantal gesloten dagen tot de eerste van de nieuwe maand. De mogelijk extra gesloten dagen in de nieuwe maand, vanwege een verlenging van de lockdown worden dan opnieuw berekend en wederom als korting in mindering gebracht op de dan volgende incasso. Dit hoeft niet opnieuw aangevraagd te worden! Klik hier voor de toegang tot de compensatie.

Video workouts in de app omgeving?
In de eerste week van januari hebben wij dit project volledig gelanceerd. In de komende tijd zullen wij nog diverse video’s opnemen en toevoegen zodat jullie, waar dan ook leuke, korte workouts gegeven door onszelf kunnen volgen! Probeer het eens. 

Waar vind ik de video workouts?
In de app-omgeving zie je nu een extra tegel met video workouts. Hierin vind je alle door ons opgenomen workouts. Hierin zullen in de komende periode meer workouts worden toegevoegd. Het kan zijn dat je de app moet updaten! misschien gebruik je nog een oudere versie. Jammer, want de app is inmiddels aardig verbeterd en er komt nog meer aan!

Uitbreiding OpenAir Gym
NL ACTIEF buigt zich over de kwestie of we meerdere tweetallen tegelijk op afstand les mogen geven, zoals de maatregel aangaf. Hier is enige onduidelijkheid over! We werden verrast met de mededeling vanuit directie Sport van VWS dat het NCTV besloten had dat deze maatregel anders geïnterpreteerd dient te worden. Dat betekent dus dat uw gemeente verleden week een nieuwe brief ontvangen heeft van de VSG. In deze brief staat dat “het NCTV heeft aangegeven dat sporten door tweetallen van 18 jaar en ouder op een sportaccommodatie of in de openbare ruimte op 1,5 meter afstand weliswaar is toegestaan, maar dat een instructeur/trainer zich ook op 1,5 meter afstand toch slechts op één tweetal mag richten. De instructeur/trainer mag zich dus NIET verplaatsen van tweetal naar tweetal”. Zodra hier ‘ruimte’ komt zullen wij een rooster maken met Small Group trainingen.

Waar staat het rooster voor het buiten sporten?
In onze app omgeving zoals gebruikelijk. LET ER OP dat je het rooster ‘OpenAir Gym’ aanklikt! Er kunnen 4 mensen tegelijk sporten en 1 spinner. Voor de OutDoor BootCamp hoeft niet gereserveerd te worden. 

Ik heb nog geen app!
Geen probleem! Neem gewoon contact met ons op en wij zullen je de activatielink sturen. Sowieso prettig om onze app te gebruiken voor verschillende doeleinden. Niet alleen voor je schema, maar ook voor het bijhouden van je voortgang. Tevens gemakkelijk voor het in-checken. En nu met de app toegang tot onze eigen Video WorkOuts bibliotheek! Vergeet de @HOME workouts niet binnen de app. Daarnaast vind je binnen de app alle informatie over BodyFitHaren. Ook gebruiken wij de app om direct en snel te communiceren met onze klanten. Downloaden dus! Het is gratis!

Welke lessen worden live gestreamd via YouTube?
Alle lessen volgens het normale rooster. Echter zal Victor uitsluitend live gaan op de donderdagochtend. Het zal dan gaan om de BodyWorkOut om 9.00u en de PUMP. om 10.00u. Doe lekker live mee of op een later moment! Abonneer je op ons Youtube kanaal! 

Kunnen we ook weer materialen lenen?Mocht de lockdown worden verlengd volgende week, dan zullen we een aangepaste uitleenserivce optuigen. Denk aan matjes, kleine gewichten, elastieken, kettlebells, e.d.. 

Slotwoord:
Hopelijk zet het kabinet vaart achter de motie en pakt dit positief voor onze sector uit! Misschien zelfs direct al. Daarmee doel ik op 15 januari! Volgende week na de perscoferentie volgt zoals gebruikelijk wederom een mail met verdere informatie en uitleg. Komende week presenteren wij onze NewYear Challenge op de socials en in onze app omgeving. Een leuke, afwisselende Challenge speciaal bedoelt om in het nieuwe jaar weer op te starten. Waarom nu pas? Volgende week is officieel de vakantie afgelopen, kinderen gaan weer naar school en de perikelen rondom de feestdagen zijn nu echt voorbij! Houd het dus in de gaten en doe ook mee! Want als je de Challenge hebt volgemaakt krijg je van ons een cadeautje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: