OpenAir Gym

Hoi allen,

We mogen weer in kleine groepjes! Goed nieuws. Helaas nog niet binnen, maar dat gaat komen. Voor nu mogen we dus al iets meer. In dit geval dus uitsluitend buiten. Dat betekent voor ons een kleine verandering. Wij waren sinds het begin van deze LockDown al buiten actief in de vorm van gratis Personal Training voor onze leden en later zelfs voor niet leden. Dit was een mooi & uniek project waarbij velen van jullie in aanraking zijn gekomen met Personal Training. Helaas gaat dit project met de versoepelingen stoppen. Daarvoor in de plaats komen andere mogelijkheden in onze OpenAir Gym.

Jammer, die Free PT was nu net zo leuk…
Dat begrijpen we maar al te goed. Dat is het ook. Eén op één begeleiding is altijd erg leuk, productief en succesvol. Daar zit natuurlijk ook de kracht van Personal Training. Maar met de verruimingen moeten we onze tijd zodanig inplannen dat we een grotere groep kunnen bereiken.

Kunnen we dan geen Personal Training meer krijgen?
Op de maandag-en dinsdagochtend zouden we dit nog kunnen inplannen voor diegene die dat wil. Neem hiervoor gerust contact op.

Is dat dan weer gratis?
Nee helaas niet. Personal Training is eigenlijk nooit gratis. Het is zelfs een duurdere vorm van sporten aangezien je 45 minuten een privé trainer tot je beschikking hebt. Maar om jullie tegemoet te komen  vragen we voor 30 minuten PT € 20,-. Een Duo PT € 25,-.(€ 12,50 p.p).

Waarom was er afgelopen week geen FreePT?
Wij hebben een klusweek ingepland zodat wij (hopelijk) alle kozijnen aan de binnenzijde kunnen schilderen. Tot dusver ziet het er super uit aangezien we voor verkeersborden wit (RAL 9016) hebben gekozen. Super strak en fris! Wellicht zullen we hiervoor nog meer tijd nodig hebben, dus zullen we dit tussendoor blijven doen.

Wat is er straks nog meer mogelijk?
Elke dag plannen we diverse mogelijkheden in. Vrije Fitness, Senioren Fitness, Spinning Virtueel en SmallGroup Fitness 

Bij welk weertype is dit mogelijk?
Lastig… we hebben twee tenten van 6×3 aangeschaft (helaas nog steeds niet binnen!) waarin dan getraind kan worden. Maar bij harde wind en heel veel regen wordt dit lastig. We zullen dit dus last minute moeten bepalen wat kan en wat niet. We zullen dan het rooster (OpenAir Gym) voor die dag aanpassen. Iedereen die dan ingeroosterd staat krijgt dan automatisch een mail.

Waar kunnen wij dit rooster zien?
In onze App.! Heb je deze nog niet? Neem dan even contact op (liefst per mail) en wij sturen een activatielink. De app wordt tevens gebruikt om direct te communiceren met onze leden.  Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Let op: dit is een screenshot, dus de data is niet juist!

Wat als je geen mobiel hebt?
Dan kun je dit ook via de desktop of laptop regelen. Klik dan gewoon op de activatielink in je mail en volg de stappen. Mocht het echt niet lukken dan kun je altijd bellen of mailen zodat wij je kunnen inplannen. Maar hopelijk begrijpen jullie dat wij het aardig druk hebben met de planning & organisatie, administratie en natuurlijk lesgeven dat wij dit onderdeel het liefste automatiseren. Dus alleen bellen als het echt niet anders kan.

Wat doen jullie met de groepstrainingen?
Goede vraag… Ook hier zijn we afhankelijk van het weer. Bij slecht weer blijven we dit online aanbieden. Bij goed weer, en dat is voor elke les weer anders aangezien we actieve en inactieve lessen aanbieden, zullen we het buiten aanbieden. Dit maakt het ook moeilijk te plannen. We zullen dit via het rooster in de app communiceren als het buiten door kan gaan. Houd dit dus in de gaten zodat je je plek kunt claimen.

Gaat het dan ook nog live?
Nee. Het is het één of het andere. Maar we hebben inmiddels zo’n archief op Youtube en/of Facebook opgebouwd dat er genoeg ‘on demand’ mogelijkheden zijn. Alleen dan zijn ze niet live. Nu gingen de meeste mensen toch vaak later de live les terugkijken wat hetzelfde principe is.

HULP…!!
Ondanks dat wij er alles aan doen om het te redden, bevindt BodyFitHaren zich momenteel helaas ook in zwaar weer. We hebben dus weer meer leden nodig! Daarom hebben wij een leuke actie bedacht waarbij mensen zich nu al kunnen inschrijven via onze website. Een voorinschrijving dus! Het voordeel voor de klant is een aantrekkelijke aanmeldkorting! Doodat de inschrijfprocedure alvast op afstand wordt uitgevoerd zijn er straks minder contactmomenten als we uiteindelijk open mogen. Wij hopen op veel inschrijvingen de komende tijd zodat het ledental weer omhoog gaat tot een niveau waar we geen steun meer nodig hebben. 

Wat kunnen jullie doen?
Motiveer mensen om alvast in te schrijven en stuur ze deze link https://bodyfitharen.nl/aanmeldingsformulier/ of verwijs ze naar onze website. Deze inschrijving zal pas ingaan na de LockDown, wat natuurlijk ook geldt voor de betaling. Tenzij men nu al buiten aan de slag wilt.

Slotwoord:
Nu we meer versoepelingen hebben gekregen, gaan we andere projecten weer stopzetten. De FreePT is reeds besproken, ook de Beweeg&Ontmoet Route zullen we stopzetten. Daarnaast roepen wij onze leden op om het geleende weer in te leveren. Tenzij je hier nog gebruik van maakt! Dit weekend sluiten wij tevens de compensatieregeling. Hopelijk zit het weer ons mee en zien we jullie na het weekend vanaf dinsdag 16 maart in onze OpenAir Gym. STAY FIT @Home & Outdoor! Goed weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: