OpenAir Gym uitbreidingen!

Hoi allen,

We zijn inmiddels al weer twee weken buiten actief. We mogen van geluk spreken met het mooie weer. Het is daarmee heerlijk sporten in de buitenlucht. Het wordt ook steeds wat drukker en dat is mooi. Op basis van vraag en aanbod breiden wij dan ook uit. Zo is het vanaf 1 april mogelijk om ook op de vrijdagochtend -en zaterdag te trainen. Verder draaien we door tot 21.00u. Na een paar try-outs gaan we nu ook meer groepslessen buiten geven waardoor het ‘live gaan’ komt te vervallen. Mogelijk zullen we nog live gaan als het een paar dagen slecht weer lijkt te worden. Houd de socials, online community en de website in de gaten.

Welke rooster moet ik nu bekijken?
We hebben nu twee outdoor roosters. De OpenAir Gym (het fitness, spinning en small group) en de Outdoor GroepsFitness (de groepslessen). Op dit moment mogen slechts 4 personen per onderdeel deelnemen. Zeven dagen van te voren is het boekbaar. Dit om te voorkomen dat vier mensen het gelijk kunnen claimen voor de komende periode. Zodra er versoepelingen zullen komen zullen wij dit aanpassen in het rooster.

Hoe kom ik aan de app.?
Bel of mail ons en wij zullen je dan een activatielink mailen. Dan is het een kwestie van een account aanmaken (volg de stappen) en de app. downloaden (met het beeldlmerk van BodyFitHaren). Vervolgens daar inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je net had aangemaakt.

Wat als je geen mobiel hebt?
Dan kun je dit ook via de desktop of laptop regelen. Klik dan gewoon op de activatielink in je mail en volg de stappen. Mocht het echt niet lukken dan kun je altijd bellen of mailen zodat wij je kunnen inplannen. Maar hopelijk begrijpen jullie dat wij het aardig druk hebben met de planning & organisatie, administratie en natuurlijk lesgeven. Daarom willen wij dit onderdeel het liefste automatiseren. Bel dus alleen als het echt niet anders kan.

Wat als het te koud is of regent?
Tja, het is natuurlijk wel weersafhankelijk. We hebben tenten… Maar bij koude, veel regen en wind kunnen bepaalde lessen of onderdelen niet doorgaan. Volg het rooster. Wanneer het eruit ziet dat de les gecancelled gaat worden verwijderen we deze uit het rooster voor die dag. Iedereen die ingeschreven stond krijgt dan een mail. Uiteraard zullen we dit ook delen in de socials en onze eigen online community (app).

Maar ik vertrouw het nog steeds niet!
Geen probleem. Hoewel de kans op besmetting buiten, bij het inachtneming van de coronaregels, nagenoeg nihil is, kun je ons online aanbod blijven gebruiken. We hebben we inmiddels een heel groot archief opgebouwd met ruim voldoende keuze. Verder kun je natuurlijk gebruik maken van onze @home trainingsschema’s in de app.

Zijn jullie nog gesloten met de komende feestdagen?
Wij hebben besloten om komende vrijdag gewoon geopend te zijn, maar Paasmaandag zijn wij gesloten. Mogelijk heb je dit al gezien in de roosters in de app. Komende zaterdag zijn wij tevens geopend voor diverse activiteiten. Check dus het rooster.   

Een bekende van mij krijgt geen mail en is dus niet op de hoogte…
Geen probleem! De inhoud van de mails worden tevens geplaatst in onze blog op onze website (deze kan iedereen bezoeken), die vervolgens automatisch gedeeld wordt op Facebook en Twitter. In onze community (app) staat tevens een link naar de website. Wij proberen dus op zoveel mogelijke manieren jullie te bereiken. Uiteraard zijn wij aanwezig om mails, chats en telefoontjes te beantwoorden. Dus er kan altijd contact worden opgenomen. Wat je ook kunt doen is de mail doorsturen of diegene op de hoogte stellen waar de inhoud te vinden is. Mond op mond is één van de beste manieren. Dit is weer een belangrijk middel om de jeugd te bereiken. Dus zeg het voort!  

Wanneer moet het geleende weer terug?
Als je het niet meer gebruikt, dan heel graag snel. Wij kunnen het namelijk wel gebruiken. Je kunt het gewoon inleveren door de weeks of zaterdags. 

Slotwoord:
Het prachtige weer maakt het buiten sporten heerlijk. De reacties zijn positief en mensen zijn positief gestemd. Er mag weer iets! Heb je nog geen gebruik gemaakt van de mogelijkheden? Kom op… onderneem-en onderga het! Op naar weer een actiever leven. STAY FIT @Home & Outdoor! We zien je graag zeer spoedig. 

1 reactie op “OpenAir Gym uitbreidingen!”

 1. Hoi
  Ik heb ooit een inlog gekregen maar heb het niet meer.
  Heb steeds mijn contributie betaald.
  Dus graag gegevens sturen en instructie hoe ik me kan aanmelden.
  De app zal ik proberen te downloaden maar….

  Graag mij alvast inplannen voor zaterdagochtend 9 uur om met mijn kleine cluppie te spinnen buiten.
  Nel Kruit
  0646443419
  N.kruit@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: