OpenAir Gym en 4e verlenging.

Hoi allen,

Zoals verwacht gaat de LockDown nog even duren. Helaas, maar…. er zijn genoeg mogelijkheden om te sporten en daar wordt steeds meer gebruik van gemaakt door onze leden. Naarmate de vraag groter wordt zullen we het aanbod mee laten groeien. Zo gaan we dus op de vrijdagochtend en zaterdagen uitbreiden zodat ook op die uren in onze OutDoor Gym gesport kan worden. Tot dusver zit het weer behoorlijk mee. Daar hebben wij geluk mee. De bestelde tenten (6x3m) zijn inmiddels binnen én in gebruik. Dus ook met iets minder weer kan er droog worden getraind. Alleen met harde wind en veel regen wordt het lastig. Houd de app en de socials dus in de gaten. Mocht iets geannuleerd worden en er stonden mensen op ingeroosterd zullen zij allemaal een bericht ontvangen.

Staan er ook toestellen buiten?
Nee. Dat is qua gewicht en de hoeveelheid werk die we daarvan hebben niet mogelijk. Maar we hebben allerlei andere spullen buiten staan/hangen. Zoals de TRX banden, bokszak, plybox, etc. Natuurlijk ook de benchpress en de Scott curl en bankjes met dumbells zodat er voldoende kan worden getraind.

Maar ik sta altijd op de crosstrainer, wat moet ik nu doen?
In deze tijden zullen we allemaal moeten we aanpassen. En wie weet is het leuk! We bieden diverse mogelijkheden zoals Spinning, vrije fitness, Small Group, etc.

Wat is Small Group?
Dat is een training waarbij één van onze instructeurs een training van 45 minuten geeft aan maximaal 4 personen. De inhoud varieert en wordt bepaald door de instructeur en het niveau van de groep. Maar ook individueel zal moeten worden aangepast en is taak van de trainer. Tot dusver wordt het erg goed ontvangen door een ieder net als de Spinning. Lekker knallen op de fiets onder begeleiding van virtuele instructeurs en erg mooi routes in Europa. Waan je je toch een beetje op vakantie 😉 Kijk voor de tijden op ons OpenAir Gym rooster.

Waar kunnen wij dit rooster zien?
In onze App. Heb je deze nog niet? Neem dan even contact op (liefst per mail) en wij sturen een activatielink. De app wordt tevens gebruikt om direct te communiceren met onze leden. Erg handig en direct toegankelijk vanaf je mobiel of tablet. Let op!…Zorg ervoor dat je in het rooster OpenAir Gym zit en niet in het GroepsFitnessRooster.

Wat als je geen mobiel hebt?
Dan kun je dit ook via de desktop of laptop regelen. Klik dan gewoon op de activatielink in je mail en volg de stappen. Mocht het echt niet lukken dan kun je altijd bellen of mailen zodat wij je kunnen inplannen. Maar hopelijk begrijpen jullie dat wij het aardig druk hebben met de planning & organisatie, administratie en natuurlijk lesgeven. Daarom willen wij dit onderdeel het liefste automatiseren. Bel dus alleen als het echt niet anders kan.

Kunnen de groepstrainingen ook altijd buiten worden gevolgd?
Goede vraag… Ook hier zijn we afhankelijk van het weer. Bij slecht weer blijven we dit online aanbieden. Bij goed weer, en dat is voor elke les weer anders aangezien we actieve en inactieve lessen aanbieden, zullen we het buiten aanbieden. Dit maakt het ook moeilijk te plannen. We zullen dit via het rooster in de app (OpenAir Gym) communiceren als het buiten door kan gaan. Houd dit dus in de gaten als je merkt dat er goed weer in aantocht is, zodat je je plek kunt claimen. Inmiddels hebben we al een aantal groepstrainingen buiten succesvol kunnen geven. 

Gaat het dan ook nog live?
Nee. Het is het één of het andere. Maar we hebben inmiddels zo’n archief op Youtube en/of Facebook opgebouwd dat er genoeg ‘on demand’ mogelijkheden zijn. Alleen dan zijn ze niet live. Nu gingen de meeste mensen toch vaak later de live les terugkijken wat hetzelfde principe is.

En als je Personal Training (PT) wilt?
Dat kan natuurlijk. Momenteel hebben wij een speciale LockDown OutDoor actie. 30 minuten personal training voor € 20,-. Wil je een DuoPT dan kost dat slechts € 25,-  

Een bekende van mij krijgt geen mail en is dus niet op de hoogte…
Geen probleem! De inhoud van de mail wordt tevens geplaatst in onze blog op onze website (deze kan iedereen bezoeken), die vervolgens automatisch gedeeld wordt op Facebook en Twitter. In onze community (app) staat tevens een link naar de email. Wij proberen dus op zoveel mogelijke manieren jullie te bereiken. Uiteraard zijn wij aanwezig om mails, chats en telefoontjes te beantwoorden. Dus er kan altijd contact worden opgenomen. Wat je ook kunt doen is de mail doorsturen of diegene op de hoogte stellen waar de inhoud te vinden is. Mond op mond is één van de beste manieren. Dit is weer een belangrijk middel om de jeugd te bereiken. Dus zeg het voort!  

Slotwoord:
We zullen dus wederom even moeten volhouden. Maar…. we bevinden ons wel in een betere periode nu de lente is aangebroken, de vogels fluiten, de bloemen-en bomen gaan groeien en het langer licht wordt. Laten we hopen op, net als vorig jaar, mooi weer de komende tijd. STAY FIT @Home & Outdoor! We zien jullie graag zeer spoedig. 
Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: