Nieuws November 2021

Hoi allen,

Daar zijn we weer met een update! Dit keer naar aanleiding van de persconferentie. Ook sportscholen moeten eraan geloven… de QR check! Uiteraard als je gevaccineerd bent is dat een kleine moeite en geen probleem. Maar voor diegene die niet gevaccineerd zijn, om wat voor reden dan ook, is dat wel een probleem en gevoelsmatig mogelijk een beroving van de vrijheid. Wij begrijpen dat dat erg vervelend is en willen daarom ook een reikende hand bieden. Daarom gaan wij weer starten met buitentrainingen, om deze groep toch te kunnen bedienen. Maar voel je vrij om, ook al ben je gevaccineerd, mee te doen met deze OutDoor BootCamp! Een andere optie is om tijdelijk gebruik te maken van onze Online OnDemand WorkOuts. Deze staan op ons youtube kanaal. Wij zullen zeer binnenkort weer opnames maken en deze toevoegen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijke @home WorkOut op te stellen die middels de app kan worden gebruik!

Leuk Outdoor BootCamp… Wanneer is dat?
Deze hebben wij ingepland op maandag-en donderdagavond van 19.00u tot 19:45u. Maar ook op de ochtend bieden wij dit aan. Elke donderdagochtend om 10:00u-10:45u. Draag buitenkleding welke vies mag worden. Bij veel regen gaat de training niet door.

Kun je dus gewoon meedoen?
Ja hoor. Aanmelden hoeft niet. De instructeur zal voor de training de namen noteren en na de training deze personen handmatig inchecken in de computer.

Welke OnDemand WorkOuts op Youtube komen er nog bij dan?
Dat is nog niet helemaal zeker, maar sowieso diverse Core WorkOuts. Check ons Youtube kanaal voor de uitgebreide content:  https://www.youtube.com/channel/UCwpJ1TWkPElhFGKCxxYlN4A/featured

En die @Home WorkOut?
Standaard staan in de app omgeving al diverse @Home WorkOuts klaar. Maar daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om een @Home WorkOut op maat te maken! Daarbij kijken wij ook naar bruikbare attributen die je thuis hebt. Voor diegene die dat wil nemen wij wekelijks, op afspraak contact op middels een VideoCall voor extra begeleiding -en motivatie. 

Herinschrijvingsactie…
Vorige maand hebben wij een herinschrijvinsgactie gemaild naar alle ex leden in de hoop daar wat aanwas van te krijgen ten goede van onze inhaalslag. Het kan zijn dat jij, als lid ook zo’n mail hebt gekregen. Dit komt doordat je dan per ongeluk twee keer in ons systeem staat. Geen probleem hoor! Je kunt de mail dan als niet verzonden beschouwen. 

Moeten er nog meer leden bij. Het is al zo druk?
Zoals eerder vermeld missen we nog steeds ca 200 leden. En dat merken wij natuurlijk in de omzet. Het klopt dat het op momenten druk is. Men is fanatieker dan voorheen. En de beleving is natuurlijk ook veranderd. Daar waar het pre-corona normaal druk was, wordt nu als erg druk ervaren. Maar er zijn ook veel momenten dat het erg rustig is. Gelukkig draaien we nu net boven het breakeven point waardoor we weer wat kunnen investeren. En dat hebben we ook gedaan! 

Wat voor investeringen dan?
We hebben een geheel nieuwe hoek ingericht als BarbellCorner. We hebben nieuwe lessen opgestart waarbij diverse materialen nodig waren. Voor de groepszaal hebben we nieuwe luidsprekers aangeschaft. Onlangs hebben we een contract ondertekend voor een nieuw project binnen Technogym. Hierover later meer. Verder zijn er nieuwe spiegels besteld om meer trainingsplekken te creëren. Verder hebben we een gezellige WinterCorner gecreëerd voor onze tunnelhaard. Komende maand zal ook de nieuwe belettering worden geplakt. We zitten dus niet stil.

Word de BoksFit en BootyWorkOut qua tijd verplaatst?
Klopt. We brengen het een stukje naar achter. Iets later op de dag. De tijden zullen hetzelfde zijn als tijdens de open lessen. BoksFit van 17:30-18:10 en BootyWorkOut van 18:15-18:55. Met name voor de BoksFit belangrijk omdat 17:00u toch iets te vroeg was voor sommige mensen. Hopelijk  is het met dit tijdsstip toegankelijker voor meer mensen.

Ok… en nu de QR code! Wat moeten we precies doen?
Goede vraag! Vrij simpel…
1. Voor het inscannen, scan je eerst zelf jouw QR code met behulp van de iPad.
2. De volgende stap is jouw gegevens controleren! Klopt het? Druk dan op de button ‘gegevens kloppen’.
3. Zodra je op het scherm het groene scherm met ✅ ziet, kun je de normale incheck-procedure volgen. 
4. Temperatuur meten en klaar is kees!

Word er dan niet gecontroleerd?
Jawel! Dit doen wij op drie manieren. De eerste manier is onze standaard manier door net als bij het gewone inchecken, op afstand ‘mee te kijken’. De tweede manier is van dichtbij mee kijken. En derde manier is regelmatig steekproefgewijs een uitgebreide controle uitvoeren waarbij om je ID wordt gevraagd. BodyFiHaren is kleinschalig van opzet met veel vaste leden. Hierdoor is er sprake van herhalingsbezoeken in plaats van incidentele bezoeken. Daarnaast vertrouwen wij erop dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

Moet er nog steeds worden schoongemaakt?
Wij zullen de hygiene en het desinfecteren op hoog niveau blijven houden. Jullie kunnen bijdragen door: 1. Altijd met handdoek te sporten. 2. Handen te desinfecteren 3. Het aan te raken schoon te maken 4. Het aangeraakte schoon achter te laten. Matig het papiergebruik en spuit het desinfecteermiddel op het papier en niet op de toestellen!

YinYoga WorkShop.
Zaterdag 20 november om 15:00u organiseren wij een YinYoga WorkShop. Een twee uur durende workshop voor bestaande leden en vrienden van de leden. De workshop is gratis en het is verstandig om op te geven. Bij de balie hebben we inschrijflijsten. Na de WorkShop ronden we af met heerlijke speciale thee en fruit. 

Slotwoord: Helaas voelt dit als een stapje terug, maar laten we het vooral zien als een stap voorwaarts in de strijd tegen corona. Voor sommigen is BodyFitHaren ‘Indoor’ even niet beschikbaar, maar daarom breiden wij onze diensten uit naar Outdoor, Online & Telefonisch om deze groep de komende tijd toch van dienst te kunnen zijn. Want bewegen is, zeker in deze tijd van groot belang! Blijf dus bewegen en blijf fit! @BodyFit, @Home of Outdoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: