Nieuwe projecten…

Hoi allen,

De eerste dag van de tweede verlenging van deze lockdown! Het aftellen is begonnen! We gaan er gewoon vanuit dat we na deze verlenging de deuren weer mogen openen! Ondanks dat hopelijk het einde in zicht is, zitten wij niet stil! Wij hebben deze week weer een nieuw project gelanceerd. De Meet, Greet & Move. Hoe leuk de projecten ook zijn hopen we dat dit ons laatste project zal zijn in deze strijd. 

Wat houd het in?
Het is een online project waarbij we twee oudere projecten hebben samengevoegd, namelijk de online lessen en de Free PT.

Bijna hetzelfde dus?
Niet helemaal! Bij de online lessen is het eenzijdige communicatie. Bij de FreePT tweezijdig en tevens een ontmoeting bij ons op de club! Maar er zijn mensen die van beide, om diverse redenen, geen gebruik maken van één, of beide projecten en toch iets willen.

Dus FreePT maar dan online?
Zoiets, maar dan in een klein groepje. Dus meer SmallGroup PT en dan online via GoogleMeet.

GoogleMeet?
Ja. Een eenvoudige manier van videobellen met meerdere mensen.

Hoe gaat dat in z’n werking?
Je meldt je bij ons aan via mail of telefoon en wij sturen je een mail met een link. Als je een Google account hebt wordt dit automatisch in je agenda geplaatst  en wordt je herinnerd aan deze videocall. Net voor het tijdstip dat de Meet, Greet & Move begint kun je al deelnemen aan de videocall.

Welke projecten hadden jullie ook alweer?
1.   GroepsFitnessLive Workout
2.   FitnessLive WorkOut 
3.   FitnessLive Theory(op aankondiging)
4.   BodyFitHarenLive (op aankondiging)
5.   Outdoor (op aankondiging)
6.   BodyFitHarenApp (24/7).
7.   Online WorkOuts via ons Youtube kanaal (24/7).
8.   PersonalCoaching @Home (gedurende de hele week).
9.   UitleenService (op afspraak)
10. Free PT (personal training)
11. Beweeg&Ontmoet Route 
12. Fitblijvendoenwesamen
13. Meet, Greet & Move

Oh ja… fitblijvendoenwesamen…?
Net als alle andere clubs is ook onze club al een tijdje gesloten. Maar onze trainers en instructeurs zitten niet stil. Om jullie te inspireren om thuis te bewegen en fit te blijven, hebben wij samen met de fitnessbranche een tijdelijk platform opgezet: www.fitblijvendoenwesamen.nlOp dit platform vinden jullie inspirerende video’s om thuis in beweging te blijven. Zodat jullie weer fit en gemotiveerd naar onze club komen als we weer open mogen. Het platform is een aanvulling op de online lessen die wel al geven. Ook wij hebben een trainingsvideo op het platform laten plaatsen. Een lekkere HITT-achtige Bootcamp Training. Deze trainingsvideo staat tevens op ons Youtube kanaal.

Leuk…dus er zijn nog meer clubs die video’s maken?
Ja.. Het platform biedt volop mogelijkheden om ook lessen te volgen van bekende instructeurs als Arie Boomsma, Rico Verhoeven en natuurlijk onze eigen instructeurs. Het platform is gratis. Dus jullie kunnen zonder extra kosten online deelnemen aan de lessen. Ideaal om bijvoorbeeld ook familieleden, vrienden en collega’s daarvoor uit te nodigen. Misschien vinden ze het wel zo leuk, dat ze met jou meegaan als onze club weer opengaat. De lessen worden niet live gegeven, maar zijn eerder opgenomen. Dus jullie kunnen de lessen volgen waar en wanneer het jullie uitkomt.

Wat voor lessen kun je volgen?
Er zijn lessen in verschillende categorieën: SeniorenFit, Shape, Stretch, HIIT, Body&Mind, Dance, Boxing, Power, Outdoor, Overig. Jullie kunnen ook kiezen hoe lang de les duurt: dus ook als je maar even 10 minuten tussendoor hebt. Iedereen kan meedoen, kies je eigen niveau: voor beginners, gemiddeld niveau, gevorderd niveau, en geschikt voor alle niveaus.

Er was ook een opname van het interview op Radio OOG?
Klopt! Deze kun je vinden en beluisteren op onze Facebook pagina of op ons Youtube kanaal.

Slotwoord:
We doen ons best om het voor zoveel mogelijk leden en zelfs niet leden mogelijk te maken om te blijven bewegen. Maar niet alleen mogelijk te maken… ook te motiveren. Dit proberen wij te doen door je regelmatig te informeren middels mails, de socials, onze eigen online community, maar ook door te bellen. De komende dagen krijgen we mooi weer. Dus maak gebruik van bijvoorbeeld het FreePT project! Of de Beweeg&Ontmoet Route. Blijf bewegen! Maak gebruik van onze diverse projecten! STAY FIT @Home & Outdoor!

Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: