Heropening 19 mei!

We gaan weer naar binnen!

Eindelijk is het zover! Althans als het aantal besmettingen en ic opnames blijven dalen. Na vijf lange maanden mogen we jullie weer binnen ontvangen en wij hebben er zin in!! Jullie hopelijk ook? We hebben wij al een deel van de overgebleven leden buiten mogen ontvangen wat al weer erg leuk was. Het is tijd voor de volgende stap! Wij zijn er bijna helemaal klaar voor. We hebben afgelopen maanden, naast de grote administratieve klus en het geven van alle trainingen, veel geklust, opgeruimd, verbeterd, etc. Wij gaan ons nu richten op de grote schoonmaak en alle puntjes op de i te zetten. Om dit goed te kunnen realiseren sluiten wij de OpenAir Gym op dinsdag! De lessen in de avond gaan wel gewoon door. Wij hebben dan de tijd om met het team deze klus te klaren.  

Moet er dan nog gereserveerd worden?
Nee. We weten dat we niet snel aan de 30 personen per ruimte met inachtneming van de 1.5 meter regel zullen komen. Dat was voor de tweede LockDown al bijna niet aan de orde. Nu vijf maanden later en minder leden zullen we zeker niet snel aan die aantallen komen. Daarnaast worden alle groepstrainingen buiten gegeven wat ook aanzienlijk scheelt.

Groepslessen buiten?
Klopt. Dat is een van de beperkingen die opgelegd wordt. Maar als het weer goed is weten we dat dit vaak ook wel lekker is.

De app kan weer worden gede-installeerd?
Dat zou ik niet doen. De app is zeer uitgebreid en bovendien voor leden gratis. Wij zullen de app straks volledig gaan gebruiken bij de begeleiding. Maar daarnaast is de app ook super voor trainingen buiten BodyFitHaren, zoals op vakantie. Op deze manier kun je eenvoudig door blijven trainen. Niet alleen fitnesstrainingen hoor! Ook Yoga trainingen bijvoorbeeld. Verder communiceren wij veel via de online community. En samen met de voedingsapp is het gewoon een mooi pakket wat gewoon bij je abonnement in zit. Wist je dat je de app gewoon kunt gebruiken bij het inchecken? Makkelijk toch! Dat scheelt weer een pasje.

Worden we dan ook aan een gezondheidscheck onderworpen?
Nee. Bij de incheckbalie zal net als vorig jaar onderstaande triage zichtbaar zijn. Bij inchecken wordt niet alleen je aanwezigheid genoteerd, maar geef je ook de bevestiging dat je NEE op de vragen kunt geven.

Dus we moeten voor de training weer inscannen?
Ja. Gewoon weer bij de incheckbalie. Dus ook de leden die buiten de groepstrainingen volgen. Na het inchecken graag de temperatuur meten middels onze handsfree infrarood thermometer. Een extra veiligheid die wij hanteren, net als dat wij de deuren zoveel mogelijk open zullen doen zodat de ventilatie optimaal is (een groot wapen tegen Covid19)

Moet het geleende van de uitleenservice weer terug?
Ja. In onze eerdere mails hebben we al oproepen hiervoor gedaan. Mits het geleende nog gebruikt werd kon het al teruggebracht worden. Heb je het nog niet teruggebracht, dan zien we dit graag zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor woensdag terug. We hopen dat je hiermee toch wat hebt kunnen trainen.

Mogen de kleedkamers ook weer open?
Nee. Alleen hebben wij ervoor gekozen dit wel te doen, met uitzondering van de douches! We hebben voor de tweede LockDown gemerkt dat het sluiten van de kleedkamers alleen maar voor meer opstoppingen hebben gezorgd. Maar we roepen wel op; kom licht bepakt, met een volle bidon en lege blaas!

Wat gebeurt er met de SmallGroup?
Met de heropening zullen deze komen te vervallen. Hiermee wordt het weer een onderdeel van de PersonalTraining. We hopen met de SmallGroup trainingen dat we jullie tegemoet hebben kunnen komen. Uiteraard ben je van harte welkom in een van de groepstrainingen die veel gemeen hebben met de SmallGroup zoals, HIIT, BootCamp en Tabata.

Stopt de PT actie nu ook?
Ja. Voordat we buiten mochten trainen in tweetallen boden we het unieke project FreePT (gratis PersonalTraining) aan. Dit was met de verruiming naar buiten trainen voor 2 personen omgezet naar de PT actie om jullie toch van dienst te kunnen zijn in de PT vorm. Maar nu we weer open mogen stopt deze actie en gelden de normale tarieven voor PersonalTraining.

Dus we moeten voor de training weer inscannen?
Ja. Gewoon weer bij de incheckbalie. Dus ook de leden die buiten de groepstrainingen zullen volgen. Na het inchecken graag de temperatuur meten middels onze handsfree infrarood thermometer.

Moeten de aangeraakte oppervlakten ook weer gedesinfecteerd worden?
Ja. Voorlopig zullen we de emmers met doekjes die gedrenkt zijn in alcohol hiervoor gebruiken. Dit is inmiddels wel bekend. Hergebruik de doekjes zoveel mogelijk. Na gebruik graag deponeren in de afvalbakken. 

Slotwoord: Het is bijna onwerkelijk en moeilijk te geloven dat we volgende week weer open mogen. Laten we hopen dat de cijfers de goede kant op blijven gaan en dat we volgende week inderdaad weer open mogen. Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de steun. Mede hierdoor en de overheidssteun hebben we het niet alleen gered, maar kunnen we straks zonder steun ook weer verder. We hebben natuurlijk nog wel veel nieuwe leden nodig om zover te komen, maar daar gaan wij alles op alles op zetten. Help gerust mee! Neem eens een keer iemand mee als introducee. Of verwijs iemand naar ons of naar de site waar ze gelijk kunnen inschrijven of een Free 7 Day Trial kunnen aanvragen. Mond op mond werkt nog altijd het beste. Dus we hopen dat jullie op de ambassadeurs stoel willen gaan zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: