Extra Update n.a.v. de persconferentie 12-11-’21

Hoi allen,

Van één mail in de anderhalve maand, momenteel weer naar één mail per week. Geeft niets! Alles om onze klanten tijdig van de juiste informatie te voorzien. Want er verandert als ‘vanouds’ weer veel in een korte tijd. Gelukkig zijn de sportscholen dit keer buiten schot gebleven. Daar zijn wij natuurlijk blij mee. QR code blijft voorlopig wel verplicht in onze branche. Ondanks dat dit een redelijke kleine moeite is, is dit toch eenvoudiger gemaakt. Gewoon één keer scannen voor QR én CheckIn!

Eén keer in scannen?
Klopt. Er is een integratie gemaakt tussen de QR CodeApp (internationale QR!) en Virtuagym. Met dit nieuwe systeem kunnen we met één scan jouw coronastatus én lidmaatschap uitlezen. Makkelijk toch?
1. inchecken (met de QR code)
2. temperatuur meten
3. handen desinfecteren

Jullie draaien bepaalde lessen ook weer via Facebook Live?
Ja! Een project die we vorige week ook weer van zolder hebben gehaald. Het gaat om alle Yoga en Pilates lessen. Zo kunnen klanten zonder QR code deze lessen toch volgen. Voor het rooster verwijzen wij je naar https://bodyfitharen.nl/groepsfitnessrooster/. Wekelijks op zondag worden deze opnames weer verwijderd aangezien ze in de les worden opgenomen. 

Ik zag ook een OutDoor BootCamp buiten plaatsvinden?
Dat klopt. Deze outdoor mogelijkheid hebben we speciaal ingezet voor mensen zonder QR code. Drie keer in de week bestaat deze mogelijkheid. In het rooster in de app omgeving zie je deze QR Free OutDoor BootCamp staan. Overigens is deze optie voor iedereen toegankelijk! Ook voor niet leden. Waarom? Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen blijven sporten. Samen met de Online OnDemand (Youtube) en @Home WorkOut proberen we toch zoveel mogelijk aan te bieden.

@Home WorkOut?
Standaard staan in de app omgeving al diverse @Home WorkOuts klaar. Maar daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om een @Home WorkOut op maat te maken! Daarbij kijken wij ook naar bruikbare attributen die je thuis hebt. Voor diegene die dat wil nemen wij wekelijks, op afspraak contact op middels een VideoCall voor extra begeleiding -en motivatie. 

Het wordt wel kouder in de zalen?
Klopt! Omdat ventileren heel belangrijk is, hebben wij de schuifdeuren veelal open staan. Gelukkig kan dit bij ons wat een enorm pluspunt is in de strijd tegen corona. Bij goed weer zullen wij  de deuren zo wijd mogelijk openen en bij koude en regen meer op een kier. Dan zullen wij ventilatierondes inlassen van ca. 5 minuten. . Houd er dus rekening mee dat het kouder is en straks nog kouder gaat worden! Hierop kun je je kleden. Verder houden wij de kleedkamerdeuren nog steeds geopend voor extra ventilatie. 

Moet er nog steeds worden schoongemaakt?
Wij zullen de algemene hygiene en het desinfecteren op zeer hoog niveau blijven houden! Jullie kunnen bijdragen door: 
1. Altijd met handdoek te sporten. 
2. Handen te desinfecteren 
3. 
Het aan te raken schoon te maken 
4. Het aangeraakte schoon achter te laten. 
Verder; matig het papiergebruik en spuit het desinfecteermiddel op het papier en niet op de toestellen!

YinYoga WorkShop.
Zaterdag 20 november om 15:00u organiseren wij een YinYoga WorkShop. Een twee uur durende workshop voor bestaande leden en vrienden van de leden. De workshop is gratis en het is verstandig om op te geven. Bij de balie hebben we inschrijflijsten. Na de WorkShop ronden we af met heerlijke speciale thee en fruit. Er zijn momenteel nog 4 plaatsen beschikbaar!

Slotwoord:
Probeer je te houden aan de basisregels. We kennen ze allemaal wel dus herhalen is niet nodig. Houd rekening met elkaar. Een ieder beleeft deze hele situatie op zijn of haar manier. En dat is prima! Respecteer elkaar hierin. 
Probeer ook zoveel mogelijk:
1. in sportkleding te komen 
2. 
met een volle bidon 
3. 
en een lege blaas. 
Dit scheelt allemaal extra loopbewegingen. Verder zeg ik; blijf bewegen en blijf fit! @BodyFit, @Home, Online OnDemand of Outdoor! Mogelijkheden genoeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: