Derde verlenging…

Hoi allen,

We gaan de derde verlenging tegemoet. Ondanks de redelijke cijfers, de lagere bezette IC bedden en de inzet van de brancheorganisatie NL Actief. We zullen dus wederom weer vol moeten houden. Er is enige versoepeling qua buitensport aangekondigd waar wij op dit moment nog weinig over kunnen zeggen. Hier zullen wij nog naar kijken om mogelijk toch buitentraininigen te kunnen geven. Hierover volgt later meer informatie. In ieder geval zijn sportscholen wel weer genoemd in de persconferentie en zijn wij hopelijk de volgende belangrijke branche die de deuren binnenkort weer mogen openen

FreePT (gratis personal training)
Mensen, maak hier nog gebruik van. Een uniek project die nergens in Groningen op deze manier (gratis) wordt aangeboden. Er wordt al best veel gebruik van gemaakt, maar ook andere leden en zelfs niet leden zoals een vriend of vriendin, man of vrouw, etc. zijn van harte welkom.

Meet Greet & Move…
Ons laatste project in de coronastrijd. Elke dinsdag om 17.15 (60+) en 19.15 (alle leeftijden) vindt dit plaats. Emilio zal in een videocall via GoogleMeet een small Group PT geven. Het leuke hiervan is de interactie met elkaar. Toch prettig in deze tijd. Meld je dus gerust aan. Bel of mail en wij sturen je een uitnodiging.

Gaat de incasso ook weer plaatsvinden?
Wij moeten helaas wel. Wij vinden het ook heel onprettig dit door te moeten laten gaan, maar helaas gaan onze kosten onverminderd door. We hopen natuurlijk op jullie steun en zijn dankbaar. Uiteraard voor diegene die dat wil is er een mooie compensatie-regeling.

En de steun dan?
Die hebben we aangevraagd. Dit helpt natuurlijk mee om met name de lonen door te kunnen betalen en een klein deel van de vaste lasten. Maar we hebben momenteel zo’n achterstand door het lage ledenaantal opgelopen, die maandelijks vanaf de eerste lockdown in één lijn naar beneden ging naar het niveau van ruim vier jaar geleden.

HULP…!!
Ondanks dat wij het vermoeden hebben dat we het gaan redden, bevindt BodyFitHaren in zwaar weer. We hebben dus weer meer leden nodig! Daarom hebben wij een leuke actie bedacht waarbij mensen zich nu al kunnen inschrijven via onze website. Een voorinschrijving dus! Ondanks dat wij het vermoeden hebben dat we het gaan redden, bevindt BodyFitHaren in zwaar weer. We hebben dus weer meer leden nodig! Daarom hebben wij een leuke actie bedacht waarbij mensen zich nu al kunnen inschrijven via onze website. Een voorinschrijving dus! Het voordeel voor de klant is een aantrekkelijke aanmeldkorting! Doodat de inschrijfprocedure alvast op afstand wordt uitgevoerd zijn er straks minder contactmomenten als we uiteindelijk open mogen. Wij hopen op veel inschrijvingen de komende tijd zodat het ledental weer omhoog gaat tot een niveau waar we geen steun meer nodig hebben. 

Wat kunnen jullie doen?
Motiveer mensen om alvast in te schrijven en stuur ze deze link https://bodyfitharen.nl/aanmeldingsformulier/ of verwijs ze naar onze website. Deze inschrijving zal pas ingaan na de lockdown, wat natuurlijk ook geldt voor de betaling.

Slotwoord:

De laatste twee weken voor de heropening zullen wij onze tijd investeren in onderhoud en organisatie! Voor nu… maak dus gebruik van bijvoorbeeld het FreePT project! Of de Beweeg&Ontmoet Route. Blijf bewegen! Maak gebruik van onze diverse projecten! STAY FIT @Home & Outdoor!

Geoffrey Müller

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: