Corona

BodyFitHaren past zich net als vele andere bedrijven voortdurend aan op de huidige geldende regels van het RIVM. Gezondheid staat natuurlijk hoog in ons vaandel! Er is ons alles aan gelegen een plezierige maar bovenal een veilige sportplek voor onze leden te creëren. Op deze pagina zijn alle corona-maatregelen en projecten zichtbaar. In onze blog staan onze ledenmails. Neem ook hier een kijkje. 

OpenAir Gym

Momenteel mogen we in viertallen buitensporten. Er is weer een begin. Vanaf december hebben wij al met tweetallen buiten gesport, maar nu mogen we dus meer uitbreiden. SmallGroup, Vrije Fitness, Bootcamp, Spinning… Aan de slag dus. Reserveer via onze app. Nog geen App? Geen probleem! Bel of mail zodat wij een activatielink kunnen sturen. Tot binnenkort!

naar buiten…

OpenAir Gym

Helaas mogen wij de deuren niet openen. Maar dat betekent niet dat er niet gesport kan worden!

Geniet van sporten in de buitenlucht. Gezond, veilig en leuk!

Eigen app

Gebruik onze app en blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken omtrent Corona en de LockDown. Vraag om de gratis activatielink wanneer je deze nog niet hebt.

Community

Naast Facebook, Twitter, Instragram, Google en onze website communiceren wij tevens via onze eigen community in onze app.

OpenAir Gym

Bekijk het rooster van de OpenAir Gym en reserveer een plaatsje.

Schema's

Maak thuis gebruik van de standaard schema's of de door ons gemaakte trainingsschema's

Rooster OpenAir Gym