Yin Yoga

Yin Yoga

Een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen. Bij deze yogavorm wordt gebruik gemaakt van de zwaartekracht.

Read more

SpinIn Virtual Group

SpinIn Virtual Group

Fit worden tijdens één van onze 100 mooie routes. Virtueel begeleid door diverse instructeurs.

Read more

BootCamp

BootCamp

Een actieve en uitdagende indoor training van 40 minuten! Diverse materialen en trainingsprincipes worden ingezet om jou optimaal te trainen.

Read more

BodyWorkOut

BodyWorkOut

Lekker bewegen op muziek waarbij het hele lichaam aan bod komt. De training bestaat uit een Warming Up, Floorwork en een Cooldown.

Read more

PowerYoga

PowerYoga

Een actieve Yoga vorm waarbij houdingen in een dynamic flow elkaar opvolgen.

Read more

Pilates Classic

Pilates Classic

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Bij elke pilatesoefening zorg je ervoor dat je rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn. Elke beweging die je maakt, begint bij de kern van je lichaam. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding.

Read more

Pilates Freestyle

Pilates Freestyle

Wekelijkse aanpassingen in de Pilatesstructuur gebaseerd op vraag en aanbod.

Read more

Steps

Steps

Dé hit uit de jaren negentig! Actief, uitdagend en leuk. Werk aan je conditie, coördinatie en kracht.

Read more

HIIT

HIIT

High Intensity Interval Training! Verbeter je uithoudingsvermogen, verhoog je metabolisme, houd je spiermassa intact! Met deze intensieve training gaat dat allemaal lukken. En meer!

Read more

Body&Mind

Body&Mind

Een heerlijke mix van Yoga, PowerYoga, Pilates en meditatie.

Read more