Voordelig sporten

Voordelig sporten

Er zijn vele mogelijkheden om goedkoper te kunnen sporten. Soms heeft een organisatie intern een mogelijkheid om bij ons te sporten zoals het UMCG. Weer andere bedrijven zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfs FitnessPlan. Er zijn tevens mogelijkheden via zorgverzekeraars en gemeenten

 Het UMCG vult maandelijks een ‘potje’ genaamd het persoonsgebonden budget. Dit potje kan beperkt worden gebruikt voor bijvoorbeeld cursussen, boeken, computers, maar ook voor sporten. BodyFitHaren behoort tot één van de vier clubs in Groningen die aangesloten zijn bij het UMCG.

 Via het Bedrijfsfitness Plan kan met ca. 38% – 50% korting worden gesport. Dit moet worden aangevraagd bij uw werkgever. Maandelijks wordt het fitnessdeel inhouden op uw brutoloon. Hetzelfde principe als bij het Nationaal Fiets Plan.

 Intenz. Via de zorgverzekeraar kunt je de cursus “Starten met Fitness” volgen. Hierbij sluit je een proefabonnement af van 6 maanden bij een fitnesscentrum dat is aangesloten bij Intenz Gezondheidsplan. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met fitness.

 Stichting Leergeld. In totaal 96 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 252 Nederlandse gemeenten, bieden kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. 

.