fbpx

LedenMail

Opening 1 juli

Mail van 28 juni 2020
Hoi Allen,

Eindelijk is het zover! Althans bijna… Komende woensdag mogen wij de deuren weer openen voor publiek. De komende twee dagen gebruiken wij om alle puntjes weer op de i te zetten. De OpenAir Gym is gewoon toegankelijk. Wij werken met name achter de schermen, binnen dus, hieraan om alles gereed te krijgen zodat wij jullie veilig en verantwoord kunnen ontvangen.
Afgelopen dagen/weken hebben wij al aardig wat vragen hierover gekregen. Het is een onstuimige, onduidelijke en veranderlijke tijd. Wat gister besloten is door de overheid kan morgen deels worden ingetrokken of aangepast. Zo ook afgelopen dinsdag in positieve zin! Daarom hebben wij gekozen te wachten tot een paar dagen voor de opening met het verstrekken van de definitieve informatie omtrent onze opening.

Wat is er dan positief veranderd?
Er geldt geen maximum aantal meer. Mits de anderhalf meter gewaarborgd kan worden. Toch hebben wij een maximum van 30 ingesteld. Dat is best veel. Gelukkig komt dit niet vaak voor. Wij denken dat dit in deze periode zelfs niet eens voor gaat komen. Door met een maximum te werken hebben-en houden wij enige controle.

Wat als er meer zijn?
Dan kan er worden uitgeweken naar buiten!

Buiten kan er dus ook nog gesport worden?
Jazeker. Klanten hebben aangegeven dit erg prettig te vinden. Daarmee kan de druk binnen worden verlicht. De virtuele spinning, twee roeiers en het FitnessCircuit stallen wij uit. Verder zullen wij zoveel mogelijk groepsfitnesstrainingen buiten geven, met uitzondering van steps en bepaalde op muziek gebaseerde groepsfitnesstrainingen. Hiermee is de groepszaal beschikbaar om diverse losse trainingen, zoals bijvoorbeeld haltertrainingen en kunnen we de druk in de vrije trainingszone (dumbellhoek) verlagen. Hier zal het het moeilijkste zijn om de anderhalf meter te kunnen waarborgen aangezien hier veel met losse attributen wordt gewerkt. Let op:  gewichten, dumbells, halterstangen, etc. gelieve binnen niet mee te gooien of te laten vallen! BEDANKT.

En als het regent?
Tja, dan wachten we tot het droog is, of naar binnen! De afgelopen anderhalf maand hebben wij bijna volledig kunnen draaien. Bij een bui moesten we even afdekken. Dat het helemaal niet, later doorging of we eerder moesten stoppen vanwege langdurig regen is zeer sporadisch voorgekomen. We hebben dus vertrouwen.

Hoe zijn de looplijnen bij de OutDoor GroepsFitnesstraningen?
Gewoon via de ingang naar de check-in Bali en vervolgens langs de bar door de schuifdeur weer naar buiten en naar de plaats lopen waar de training gegeven zal worden. Op deze manier wordt de drukte in het halletje beperkt. Volg de vloerstickers. Bij de groepsfitness trainingen die binnen worden gegeven mag je linea recta naar de groepszaal lopen en een plek uitkiezen.

Moeten we reserveren?
Nee, dit hebben we losgelaten omdat dit lastig te realiseren is en omdat wij doorgaans geen grote druktes kennen zoals bij sommige andere low budget ketens wel het geval is. Het maximum van 30 en de anderhalf meter regel is leidend. 

Krijgen we ook een vragen bombardement?
Nee. Wel is onderstaande lijst zichtbaar bij de check-in. Wanneer ingescant wordt gaan wij ervan uit dat deze lijst is gelezen en het antwoord op de vragen met NEE zijn beantwoord in je gedachten. Bij de scanner staat de eerste mogelijkheid om de handen te desinfecteren.


Welke regels gelden er nog meer?
Grotendeels de standaard Corana regels. Van de branche-organisatie is onderstaande (deels aangepaste) poster zichtbaar binnen BodyFit. Ondanks dat het standaard is en alom bekent, hebben wij gemerkt dat de door de overheid gestelde regels wel eens vergeten wordt. Is dat erg? Niemand die het weet. Daarom; voorkomen is beter dan genezen. 

Zijn de toiletten gesloten?
Ja. Alléén in uiterste nood kan hier gebruik van worden gemaakt. De kleedkamers zijn overigens (tot nader order) wel volledig gesloten. Wij vinden dat wij hier zeer moeilijk de anderhalf meter kunnen waarborgen. Dus kom in sportkleding met een gevulde bidon en lege blaas!

Zijn er looplijnen gecreëerd?
Nee. Wij willen het zo rustig mogelijk houden qua uitstraling. Wel hebben wij 1.5 meter stickers op de vloer geplakt met daarop de attendering van de anderhalf meter regel.

Dan doen jullie een behoorlijk beroep op een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid?
Dat klopt helemaal. Wij richten alles natuurlijk zo goed mogelijk in, maar zijn ook afhankelijk van de medewerking en de verantwoordelijkheid van jullie. Daarom hebben wij op de vloerstickers ‘denk aan elkaar’ (wat om elkaar moest zijn!) gezet. Wij zullen soms moeten acteren als we zien dat de corona regels ‘verbogen’ of vergeten worden. Voor jullie natuurlijk, maar ook voor ons (een forse boete gaan wij liever uit de weg).

Hoe gaat het met de hygiëne?
Hygiene staat hoog in ons vaandel en zeker nu! Daarom hebben wij een professionele droogstoom machine aangeschaft voor maximale reiniging op een eenvoudige manier. Daarbij wordt géén schoonmaakmiddel gebruikt waardoor er geen residu achterblijft (wat uiteindelijk weer sneller vuil aantrekt). Wij waren al bezig met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, maar helemaal geen reinigingsmiddelen is altijd beter.

Dus wij hoeven niets schoon te maken?
De standaard regel ‘reinig de door jou gebruikte machine’ blijft in stand. Dit hebben wij alleen geïntensiveerd, maar op een makkelijke manier zie foto 1 & 2! Na het reinigen kan het gebruikte doekje in de afvalbak gedeponeerd worden of nog een keer (vooraf) gebruikt worden bij een volgende toestel. Door het gebruik van een handdoek voorkom je direct al problemen. Bij elk toestel is weer een mogelijkheid je handen te reinigen. Bij de dumbellhoek en bij de losstaande cardiotoestellen (loopbanden, fietsen, etc.) wordt gebruik gemaakt van de ‘ouderwetse’ manier, zie foto 3.

 

Hoelang mogen we trainen?
Hier hebben wij geen limiet op ingesteld. Wel doen wij een beroep op jullie verantwoordelijkheid hierin. Houd rekening met elkaar en houd niet onnodig lang toestellen bezet, of blijf niet lang met elkaar praten als het drukker is. Spreek elkaar dan buiten.

Tot wanneer kunnen we de compensatie nog aanvragen?
Deze regeling hebben wij tot 1 juli online staan. Daarna wordt deze gesloten en is het aanvragen niet meer mogelijk.

Tot slot:
Wij hopen jullie vragen enigszins te hebben beantwoord en onduidelijkheden te hebben weggenomen. We gaan gewoon open en wellicht zullen we in de tijd moeten schakelen, maar daar zijn wij inmiddels aardig bedreven in geworden. Voor extra informatie verwijs ik jullie naar de laatste uitzending op TV OOG door op volgende link te klikken: https://www.facebook.com/bodyfitharen.fitnessclub/videos/683536662495014/. Voor nog meer informatie en/of laatste vragen zien/horen we je graag bij de laatste Live uitzending van BodyFitHaren (via Facebook, maar ook zichtbaar via onze website) komende dinsdagavond om 19.00u met onze eigen host: Ernst Krol (oprichter Haren FM). Vragen vooraf binnengekomen per mail behandelen wij dan ook.

Tot in juli of tot de live uitzending van komende dinsdag om 19.00u


Geoffrey Müller

Copyright © 2020 BodyFitHaren, All rights reserved.
U krijgt deze mail omdat u een actief lid bent van BodyFitHaren

Our mailing address is:

BodyFitHaren

Scharlakenlaan 34
Onnerweg 47

Haren, Gr 9751 HD

Netherlands

Update OpenAir Gym

Mail van 7 juni 2020

Wat hebben wij tot dusver geluk gehad met het weer! Zelfs de afgelopen dagen. De vooruitzichten waren niet zo goed, maar tussen enkele buien door kon er worden getraind en vaak ook nog in het zonnetje. Gelukkig is de temperatuur goed, waardoor er snel weer gebruik kon worden gemaakt van onze faciliteiten buiten.

Hoe dan als het regent?
Dan dekken we het apparatuur af en brengen we een paar attributen naar binnen. Wanneer het weer droog is… HUP, dekzeilen er weer af en trainen maar! Uiteraard kijken wij middels buienradar en buienalarm ietwat vooruit.

Hoe weet ik of je kunt trainen?
Check zelf ook de buienradar. Kleine buitjes zijn geen probleem. Wij zijn gewoon geopend! En tot dusver is dat eigenlijk best goed gegaan. Uiteraard hebben we momenten gehad waarop we tijdelijk moesten staken, maar al snel konden we weer verder. Er is slechts één les (YinYang Yoga XL afgelopen vrijdag)afgelast vanwege de regen. Hoewel het tijdens dit uur, die dan via Facebook Live wordt gegeven, droog, met zelfs een klein zonnetje! Dus onder de bomen was het wellicht mogelijk, maar de temperatuur was iets te fris voor deze les. Donderdagavond kwam helaas niemand opdagen bij de BodyPumping terwijl het onder de bomen echt goed te doen was. Ik stond er klaar voor. Maar begrijpelijk hoor!

De BootCamp, het uur erna, heeft grotendeels plaatsgevonden in de regen! Ruim tien personen deden mee. Wat een bikkels! Maar ook ten tijde van dit uur waren twee mensen het spinnen. Het kan gewoon. Dus kom gewoon!

Waarom gebruiken jullie geen tent?
Tja dat is een mogelijkheid. Dan hebben we zeker vier tenten nodig die een behoorlijke omvang moeten hebben. Deze zullen weersbestendig (met name wind bestendig) moeten zijn, dus aardig professioneel, wat gelijk een behoorlijke investering is. Daarbij komt het gevaar van vandalisme kijken. Dus zullen we beveiliging moeten inhuren. Of elke dag opzetten en afbreken. Wij hebben gekozen om de gok te nemen en te hopen op mooi weer. Tot dusver ging het op een paar buien na behoorlijk goed. 

Kan ik overal aan meedoen?
Ja hoor! Kies iets uit wat bij je past, of probeer eens iets anders. We merken dat het FitnessCircuit redelijk populair is net als de spinning. Maar dat het BootCampCircuit minder populair is. Waarom? It’s all in the name denk ik. Toch is dit ook een gewoon circuit met zelfs overeenkomende oefeningen als in het FitnessCircuit. Maar die tractorband schrikt misschien iets af. Toch is deze erg goed te doen en leuk. Ps. deze hoeft niet opgetild of zo hoor! 😉 Mensen die het BootCampCircuit wel hebben gedaan vinden het vaak toch erg leuk. Je traint gevoelsmatig meer in de natuur, terwijl het FitnessCircuit op het asfalt plaatsvindt. Net even anders. 

Kan ik ook met de GroepsTrainingen mee doen?
Ook dat. Reserveer gewoon een plaatsje. Het zijn dezelfde lessen als anders, maar soms toch wat aangepast omdat het buiten is. Zo is de muziek zachter en daarmee het werken in de maat soms niet haalbaar. Verder zullen we ook weleens bewust afwijken van de standaard. Gewoon om alle mensen tegemoet te kunnen komen. Of om eens een keer iets anders toe te voegen aan een les. Leuk! Verandering van spijs doet eten. Eten we dan voortaan altijd anders? Nee… dit is ook afhankelijk van de groep. Wij passen ons gewoon aan en zijn flexibel. Wij zijn er voor jullie!

Is de horeca open?
Ja, wij hebben een terras klaarstaan naast de SpinningArea. We kunnen eindelijk op dit vlak weer een beetje omzet draaien. Uiteraard heerlijke verschillende koffie’s, thee, maar ook de smoothies en eiwitshakes. Bestel gerust. De betaling gaat per pin of consumptiekaart.

Bieden jullie na 1 juli nog steeds buitensport aan?
Ja. Wij zullen dit wellicht de hele zomer (aangepast) blijven doen. Niet alleen omdat we merken en horen dat mensen dit erg prettig vinden, maar ook om straks de stroom leden beter te kunnen verwerken opdat het binnen niet te druk wordt. Zo proberen wij de groepstrainingen zo veel mogelijk buiten te doen. Binnen mogen er misschien een stuk of tien mensen meedoen. Buiten ongelimiteerd. Dus kan iedereen gewoon meedoen. Verder zullen we het FitnessCircuit laten bestaan, net als de Spinning Area. 

Uitleenservice;
De meeste uitgeleende materialen zijn weer netjes teruggekomen. Bedankt hiervoor. Voor 1 juli zullen alle materialen weer terug moeten zijn. Heb je nog wat van ons? Breng dat dan de komende weken weer terug. Dan kan dit weer worden toegevoegd aan ons aanbod zodat er straks weer gebruik van kan worden gemaakt.

Het weer voor de komende week:
Het weer voor de komende week lijkt afwisselend te zijn. Wolken, een zonnetje, een buitje, beetje wind maar niet veel. De temperatuur gaat in de loop van de week weer omhoog. Ziet er op zich prima uit. Zaterdag en zondag iets meer regen. Maar niets is zo veranderlijk als het weer. Wat overigens de afgelopen dagen positief is geweest.

Bedankt, bedankt!
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen… maar de steun die wij hebben mogen krijgen van jullie waarderen wij zeer en zijn wij erg blij mee! Momenteel is er gelukkig meer overzicht en duidelijk dat we weer open mogen per 1 juli. De spanning is eraf! Na de melding van Rutte op 16 maart dat we moesten sluiten, begon voor ons een zeer onduidelijke, onzekere en spannende tijd. We stonden ineens op drijfzand, op zoek naar kleine eilandjes om op te steunen. Jullie waren het grootste eiland waar we op konden steunen!

Nog maar 3 weken te gaan en dan mogen we weer naar binnen! Dat houden we nog wel vol, toch? Het is stiekem ook wel weer leuk. Een keer heel wat anders. Hoeven we niet steeds de fitnesszaal te veranderen;). Hopelijk tot 1 juli! Maar waarom wachten? Ben je nog niet begonnen? Begin dan komende week al! Wij staan klaar om je te begeleiden.

Geoffrey Müller

Update buiten sporten, incasso & compensatie 

Mail van 24 mei 2020

Hoi,

We zijn inmiddels bijna twee weken onderweg met de buitensport activiteiten! We hebben nu alle area’s ingericht en hopen hiermee iedereen de mogelijkheid te kunnen geven om te sporten. De reacties tot dusver zijn erg positief. Veel leden ervaren het buiten sporten als heerlijk. Mits het droog is natuurlijk! Dat was de afgelopen dagen wel even een ding. Maar… we hebben toch (bijna) volledig kunnen draaien. Veel leden die met plezier voor het eerst een FitnessCircuit of BootCampCircuit hebben gedraaid en waar ze toch een beetje tegenop zagen omdat ze niet precies wisten wat het was. Of leden die kennis hebben gemaakt met ons virtuele spinning concept. Mooi om te zien! Ook de GroepsFitnessLessen zijn afgelopen week druk bezocht. Gelukkig mogen we nu meer dan 10 leden bedienen en hebben het maximum op 20 leden gezet.

Moet ik dan nog wel reserveren?
Ja, voorlopig wel! Bij controle moeten wij dit kunnen laten zien. De administratie moet sluitend zijn. Is er niet gereserveerd, doordat je bijvoorbeeld op de bonnefooi komt of omdat je geen smartphone hebt en niet kunt reserveren (op een gewone computer kun je trouwens ook inloggen en reserveren) dan zetten wij je op de lijst. Echter is dit voor ons weer extra werk en kunnen mede daarom dan minder bij de buitensporters aanwezig zijn. Dus graag alleen als het niet anders kan.

Alles draait, dus ook de groepsles die ik altijd volg?
Ja, alles draait! In onze eerdere mail hebben wij dit aangegeven. Echter in de algehele vorm. Dus niet iedere afzonderlijke groepstraining is daarin benoemd. Wellicht kan dit voor onduidelijkheid hebben gezorgd. 

Hoe dan, waar dan en wanneer dan?
Ondanks uitgebreide informatie op de verschillende kanalen en onze intentie om iedereen van de juiste informatie te voorzien, zullen er altijd vraagstukken blijven waar wij nog niet aan hadden gedacht. Neem gerust contact op en wellicht kunnen we je dan verder helpen.

Koffie to Go!
We bieden voor de liefhebbers Koffie to Go aan. Wel zeggen we erbij; “Bedankt en tot ziens!”  Als jullie ervoor kiezen op het veld, los van BodyFitHaren te gaan staan of lekker zitten is dat jullie keuze. Beetje streng, maar helaas moeten wij het zo inrichten. Wij mogen het nog niet faciliteren. Zodra dat mag, richten we ook een RelaxArea in!

Bedankt!

Nogmaals bedankt voor je steun in deze tijd! door niet op te zeggen en niet te storneren heeft dit ons tot dusver door deze lastige en onzekere periode heen geholpen. Wanneer je dit leest en toch hebt opgezegd en/of het abonnementsgeld hebt gestorneerd (teruggeboekt) begrijpen wij dat. Bij een storno heb je van ons een mail gekregen met de melding dat de incasso mislukt is en dat deze weer mee zal gaan in de volgende incasso. Wij weten de redenen van de storneringen niet en moeten opnieuw incasseren. Wij vragen je daarom ook om contact op te nemen als je besluit om terug te boeken

Wordt er gewoon weer geïncasseerd?

Het voortbestaan van BodyFitHaren is volledig afhankelijk van onder andere de maandelijkse betalingen. Daarom hopen wij ook dat jullie trouw blijven, mits mogelijk natuurlijk! Het enige wat wij kunnen doen is; alles op alles zetten zodat jullie in welke vorm dan ook kunnen sporten en daarnaast beloven jullie te compenseren.

Maar ik kan het niet betalen, daarom heb ik teruggeboekt!
Duidelijk, alleen maak ons dit ook duidelijk! Wij vragen dus vooral contact op te nemen aangezien de terugboeking alleen, ons geen inzicht in de reden geeft! Wanneer dit een duidelijke reden m.b.t. Corona heeft, dan horen wij dit graag en komen met een passende persoonlijke oplossing.

Hoe zat het ook alweer met de compensatie?
In onze eerdere mails hebben we je al geïnformeerd over mogelijke compensatieregelingen. Dit was een lastige puzzel! Enerzijds omdat wij de middelen niet hadden om alle abonnementen te bevriezen gedurende de lockdown. Anderzijds omdat wij begrijpen dat jij mogelijk niet kunt of wilt betalen voor de oorspronkelijke diensten die wij niet kunnen leveren. We hebben lang nagedacht over deze compensatie om er voor te zorgen dat deze aansluit bij jouw wensen. Een compensatie die jou eerlijk tegemoet komt, maar die er tegelijkertijd ook voor zorgt dat wij de komende periode niet nog verder in de financiële problemen terecht komen. Klik hier voor de Compensatieregeling

Tot snel!
Hopelijk tot snel in onze OpenAir Gym! Het belooft mooi weer te worden komende week. Lekker! In afwachting van de persconferentie van komende dinsdag hopen we dat we weer spoedig open mogen. We hebben en houden goede hoop! 


 

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Daarom doen we er alles aan om jullie toch te bereiken. Via allerlei verschillende wegen en nu dus ook met buiten sporten. Houd het dus in de gaten! Neem gerust contact op bij onduidelijkheden. 

Heb je suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij zijn gewoon aanwezig conform de normale openingstijden en staan voor je klaar.

Geoffrey Müller

Informatie Dag 1 OpenAir Gym

Mail van 13 mei 2020

Hoi Allen,

Dag 1 is een feit en wat hebben we geluk gehad met het weer! Het was een beginnend succes. Mensen die lekker hebben gesport, mensen die langskwamen om te kijken hoe het er uit zag, mensen die belden of mailden voor informatie, enzovoort. Er is behoorlijk wat interesse en dat is mooi. Het weer wordt alleen maar beter en daarmee het succes zeker ook!

Welke area’s waren er ook alweer?

  1. FitnessCircuit Area
  2. BootCampCircuit Area
  3. Spinning Area

Daarnaast staan er nog 4 roeiers die bijvoorbeeld voor een warming-up gebruikt kan worden, maar natuurlijk ook voor een volledige training. Verder voor de warming-up; mogelijkheden om touwtje te springen en te hula hoopen. Genoeg mogelijkheden dus. En er komt nog meer bij! Dat klinkt allemaal heftig. Valt best mee hoor. Je kunt en moet natuurlijk je eigen tempo bepalen en vooral rustig beginnen! En dat kan gewoon bij elke oefening. Verder lopen wij natuurlijk ook rond om je te begeleiden. Gewoon komen dus!

Reserveren doe ik via de App?
Klopt. In de app. omgeving ga je naar Rooster en vervolgens selecteer je rechtsboven het rooster voor OpenAir Gym door op het pijltje naar beneden te drukken. Hier zie je de drie verschillende WorkOuts staan. De roeiers, hola hoop en de springtouwtjes zijn vrij toegankelijk. 

Kan ik mij nog aanmelden voor de tv opname van OOG tv morgenvroeg om 11.00?
Zeker. Hoe meer stations bezet zijn des te leuker het overkomt!. Meld je snel aan in de app. Op de bonnefooi komen kan natuurlijk altijd, maar dan zou het kunnen zijn dat alle stations bezet zijn. We hebben in totaal 22 plaatsen los van de springtouwen en hula hoop in de Warming-up area.
 
Vanaf volgende week rollen we de GroepsFitness Area uit. De gewone groepstrainingen draaien volgens het reguliere rooster, maar dan in onze OpenAir Gym (buiten dus)! Dit rooster is ook zichtbaar in de app. omgeving. Tot dusver mogen hier 10 mensen per les aan meedoen, dus reserveren zal voor sommige uren een must zijn. Hopelijk zal dit uitgebreid kunnen worden. Er is immers ruimte zat! Wacht dus niet langer en kom heerlijk sporten in de buitenlucht! Wij zijn er klaar voor. Nu jij nog!

Hopelijk tot snel!

Team BodyFitHaren

YES…   Mail van 12 Mei 2020

Woensdag om 9.00 uur is het zover! We openen de (lucht) deuren en daarmee wordt BodyFitHaren OpenAir Gym een feit. Dinsdag 12 mei hebben wij onze vergunning mogen ontvangen. Eindelijk kunnen we weer aan de slag en jullie kunnen weer sporten. Jammer genoeg niet binnen, maar wij halen binnen deels naar buiten! En we krijgen mooi weer. Jullie gaan iets unieks meemaken; een open lucht fitnessclub!

Wat kun je allemaal doen?
Vanaf woensdag kun je alvast drie area’s benutten. Elke area is 45-50 minuten beschikbaar voor zes leden. 

  • FitnessCircuit Area: een heerlijk en instensief circuit van zes stations. Elk station duurt zes minuten en omvat één tot drie verschillende oefeningen die je een x aantal keren moet doen. Daarna heb je 2 minuten om bij te komen, te drinken en schoon te maken.
  • BootCampCircuit Area: een uitdagend circuit met mooie bootcamp oefeningen. Ook hier wordt gewerkt met zes stations die zes minuten duren. Elk station heeft ook één tot drie oefeningen die je een x aantal keren moet doen. Daarna heb je 2 minuten om bij te komen, te drinken en schoon te maken.
  • Spinning Area: zes fietsen staan klaar om heerlijk aan je conditie te werken met ondersteuning van mooi routes en de virtuele trainer. Tevens zetten wij hier 4 roeiers neer.

Te gek, weer knallen dus!
Op termijn ja, maar voor nu moet je rekening houden met de weken waarin je mogelijk weinig of niet hebt gesport. Je conditie en kracht zijn dan behoorlijk achteruit gegaan en zal weer rustig moeten worden opgebouwd. Dus ons advies: Begin rustig!

Maar ik doe normaal helemaal niet dit soort trainingen?
Tja, we moeten allemaal flexibel zijn! We mogen blij zijn dat we weer (aangepast) mogen starten. En wie weet, misschien vind je het wel erg leuk. Probeer het gewoon. Waarom niet?

Is het dan niet te zwaar?
De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Elke training kun je afstemmen op je eigen conditie/kracht niveau. Dat zullen wij ook in de gaten houden en je eraan herinneren.

Prima, ik kom wel langs!
Super, maar je kunt beter reserveren van te voren. Op deze manier is het voor ons makkelijker in te richten en kunnen we meer leden bedienen. Maar op de bonnefooi mag, houd er dan wel rekening mee dat het mogelijk is dat de area’s vol zijn.

Hoe reserveer ik?
Iedereen die op de nieuwe locatie is ingeschreven heeft bij inschrijving een mail van ons gekregen met een activatielink. Hiermee kun je een account aanmaken en inloggen op onze eigen BodyFitHaren App. Heb je geen link ontvangen of kun je deze niet meer terugvinden? Bel dan even.

Waar moet ik rekening mee houden?
De richtlijnen van het RIVM! Concreet:
* 1,5 meter afstand houden
* Niet meer dan 10 mensen per groep
* Hoesten/niezen in je elleboog
* Niet aan je gezicht zitten
* Bij klachten thuisblijven

Daarnaast hebben wij ook diverse regels:
Maximaal 5 minuten voor de Workout aanwezig zijn
* Handdoek mee
* Eigen bidon mee
* Na maximaal 55 minuten het terrein weer verlaten
* Inscannen (of naam noteren) voor de WorkOut
* Reserveren

Wanneer volgen de andere area’s?
Zo spoedig mogelijk. We gaan eerst een paar dagen draaien en ervaring opdoen alvorens we verder gaan uitrollen. Komende donderdag om 20.00 en zaterdag om 10.00 uur gaan we al wel proefdraaien met de groepsfitness trainingen BootCamp. Deze lessen zitten wel aardig vol dus reserveren is een must!

Welke area’s komen er dan nog bij?
Vanaf maandag zeker de GroepsFitness Area en hopelijk ook de FitnessArea. De laatstgenoemde area willen we het liefst zonder reservering laten plaatsvinden. Of dit lukt, daar moeten wij intern nog over brainstormen. Het is op die manier namelijk minder beheersbaar. Hier zal nog een bericht over komen.

Doe mee en begin weer met een actiever leven! Wij staan klaar voor jullie.
Tot snel.

Geoffrey Müller

Gym: Er kan weer worden gesport!!

Mail van 10 mei 2020

Hoi,

We zijn inmiddels bijna twee maanden gesloten vanwege de Corona. Erg vervelend en lastig ook voor jullie als klant. Tot dusver hebben we het nog gered! Met name door de steun van jullie. Nogmaals onze dank daarvoor. Als tegenprestatie zijn wij, zoals jullie weten drukdoende geweest om jullie op andere manieren te bereiken en daar zijn inmiddels 13 projecten uit voortgekomen. Daar komt nu, na de verruiming het 14e project bij!

Welke diensten zijn er inmiddels?

1.   GroepsFitnessLive Workout (zie reguliere groepsfitnessrooster).
2.   FitnessLive WorkOut (dinsdag en zaterdag om 16.00).
3.   FitnessLive Theory (elke donderdag en zondag om 21.00).
4.   GroepsFitnessLive Theory (op aankondiging)
5.   BodyFitHaren Live (zaterdag om 11.00).
6.   BodyFitHarenApp (24/7).
7.   Virtuele WorkOuts via ons Youtube kanaal (24/7).
8.   On Demand Les Mills lessen (24/7)
9.   VideoCall Workouts via Zoom (elke vrijdag om 19.00u).
10. GroceryFit Challenge (op afspraak).
11. Online PersonalCoaching @Home (gedurende de hele week).
12. UitleenService (op afspraak)
13. Q & A Live (vraag en antwoord met Matthijs op donderdag 16.00u)

Wat houdt OpenAir Gym in?
De naam zegt het al. Fitness in de buitenlucht! Zoals in de voorgaande mail was te zien is het plan om diverse area’s in te richten. Een GroepsFitness Area, Yoga Area, Spinnin Area, Cardio Area, Circuit Area, Fitness Area en een BootCamp Area. Zeven area’s waar men kan sporten.

Hoeveel mensen kunnen dan sporten?
Afhankelijk van de area. Neem bijvoorbeeld de Circuit area, daar worden slechts zes stations ingericht. Zo zal bij de Spinning Area maximaal zes bikes staan. Maar bij de GroepsFitness Area mogen maximaal tien mensen meedoen. De Cardio Area zal vier roeiers bevatten. En zo zullen we verder het e.e.a. nog uitwerken en inrichten.

Dus je moet reserveren?
Dat is het mooiste, maar je kunt ook op de bonnefooi komen. Dan bestaat echter wel de mogelijkheid dat je niet terecht kunt. In dat geval kun je je aanmelden voor het volgende blok en sturen wij je ergens anders heen waar plaats is. Of je kunt warmlopen in ons OpwarmParcour. Bellen of mailen hebben we liever niet, aangezien wij het te druk hebben met de planning en organisatie.

Hoe kan ik reserveren?
Door gebruik te maken van de BodyFitHaren app. We raden je aan om deze zo spoedig mogelijk te downloaden. Voor nu al verstandig, maar zeker straks wanneer we weer open mogen en reserveren verplicht is.

Wordt alles tegelijk gelanceerd?
Dat zouden wij het liefste willen doen. Maar gezien de hele situatie, de organisatie en het weer is dit niet verstandig. Wij gaan dit in de tijd uitrollen. Zo hebben wij ervoor gekozen om de GroepsFitnessLessen deze week nog Online te laten verlopen in verband met het weer. Die zit de komende dagen helaas tegen. Zeker bij Yoga -en Pilates lessen. Echter willen we deze week wel een pilot draaien met de BootCamp les van Mark op donderdagavond 20.00 en de BootCamp les van Jannick op zaterdagochtend om 10.00. Hier kan dus voor worden aangemeld. Vol = Vol! Maar geen paniek, we gaan deze les ook live streamen.

Wat wordt deze week dan gelanceerd?
Deze week lanceren wij de volgende area’s: 1. Circuit 2. BootCamp 3. Spinning 4. Cardio. Bij Circuit en BootCamp wordt in zes zone’s diverse oefeningen afgewerkt. Elke Zone omslaat zes minuten! Tussen de zone’s is er twee minuten tijd om bij te komen, te drinken en te reinigen. Dus het hele rondje bij beide duurt 40 minuten. Als warming up gebruiken wij voor 5 minuten ons OpwarmParcour! Daarmee duurt de training 45 minuten. Dan is er nog maximaal 10 minuten tijd om bij te komen, wat te drinken en te kletsen. Na maximaal 55 minuten wordt je gegroet en zien we je graag bij een volgende training. Bij Spinning en Cardio staan zoals boven vermeld zes en vier toestellen. Allen gericht op de tv alwaar middels een virtuele trainingsomgeving van ClubVirtual spinninglessen worden aangeboden. Deze trainingen nemen tussen de 45 en 50 minuten in beslag.

Waarom niet gewoon vrije fitness?
Wij zouden dat graag willen, maar moeten eerst proefdraaien met area’s die makkelijk te controleren zijn. Wij willen de veiligheid, hygiene en professionaliteit kunnen waarborgen. 

Wanneer kan ik terecht?
Wij zijn in afwachting van de goedkeuring van de Gemeente. Komende maandag of dinsdag verwachten wij de goedkeuring. Ook hier moeten/willen wij professioneel handelen en wachten op de goedkeuring. Daarom hebben wij besloten om vanaf woensdag 13 mei te beginnen. Qua weer komt dat op zich ook goed uit.

Wanneer worden de resterende area’s gelanceerd?
Nadat wij deze week hebben proefgedraaid en de nodige ervaringen opgedaan, willen wij volgende week de overige area’s uitrollen. Uiteraard zijn wij bij alle area’s afhankelijk van het weer. Droog weer hebben we nodig! Maar bij sommige trainingen zoals Pilates, Yoga en met name YinYoga hebben we ook een aangename temperatuur nodig. Dit maakt de planning en organisatie lastig. Gelukkig draaien via Facebook deze lessen Live net als anders tijdens de Corona crisis. Hierdoor wordt het weer makkelijker om te plannen en organiseren. Deelnemers kunnen last minute bekijken hoe het weer ervoor staat. Is het te koud of regent het? Dan kun je online terecht. 

Waar moet ik rekening mee houden?
De richtlijnen van het RIVM! Concreet: * 1,5 meter afstand houden * Niet meer dan 10 mensen per groep * Hoesten/niezen in je elleboog * Niet aan je gezicht zitten * Bij klachten thuisblijven. Daarnaast hebben wij ook diverse regels: * Maximaal 5 minuten voor de Workout aanwezig zijn * Handdoek mee * Eigen bidon mee * Na maximaal 55 minuten het terrein weer verlaten * Inscannen (of naam noteren) voor de WorkOut * Reserveren. 

Is het hek open?
Nee, die zetten we dicht om problemen met auto’s te voorkomen. Kom met de fiets of parkeer de auto op de officiële parkeerplaats van het sportpark. Dit is slechts 3 minuten lopen.

We zien jullie heel graag bij de OpenAir Workouts.

Groet,

Geoffrey Müller

Persconferentie 6 mei

Mail van 6 mei 2020

Hoi,

Het zal je niet ontgaan zijn. Fitnesscentra blijven, tot dusver, gesloten tot maar liefst 1 september! Als een donderslag bij heldere hemel namen wij kennis van dit bericht. Ondanks alle inspanningen van de brancheorganisatie NL Actief is niet alleen besloten om de periode van 20 mei te verlengen, maar is besloten om dit gelijk met ca. 3,5 maand te verlengen! Hierover is het laatste woord nog niet gesproken zoals je misschien in de media al hebt gemerkt en wij vermoeden dat dit nog versoepeld gaat worden. 

Wat mag wel?
Vandaag hebben wij uitvoerig met het RIVM gesproken en onze, unieke situatie uitgelegd. Wat maakt ons uniek? Onze fitnessclub bevind zich op een prachtig sportpark met veel ruimte in het groen. Wij kunnen dus, wanneer het weer het toelaat, onze activiteiten grotendeels buiten, grotendeels op eigen grond laten plaatsvinden. Uiteraard in overleg met de Gemeente waar wij nog in afwachting van zijn.

Gaan alle toestellen dan naar buiten?
Dat zou mooi zijn, maar helaas, dat gaat niet lukken. Het moeten attributen zijn die eenvoudig verplaatst kunnen worden. Denk aan plyo boxen, kettlebells, haltestangen, battleropes, etc. Maar bijvoorbeeld ook bankjes, onderrugbank en de bankdrukbank. Verder spinningfietsen en roeiers. En zo nog meer.

Ook Groepstrainingen?
Ja, echter wel zonder muziek en wellicht enigszins aangepast. We zullen het groepsfitnessrooster ook moeten aanpassen aangezien dit niet tot laat in de avond kan plaatsvinden qua geluid en qua weer (vochtigheid). We willen twee zones aan weerszijden van de sportschool inrichten. Dus lessen kunnen en moeten tegelijk worden gegeven.

Wat als ik nog niet wil komen?
Wij blijven inzetten op live streamen, zodat ook deze groep aan hun trekken kan komen. Of het lukt om beide lessen te streamen moet nog worden bekeken. Misschien gaan we gebruik maken van de beide Facebookpagina’s met ieders een eigen stream.

Per wanneer gaat dit in?
Dat is nog niet helemaal zeker. Ervan uitgaande dat de plannen worden goedgekeurd  zetten we in op halverwege volgende week. Er moet nog overlegd worden gepleegd met de Gemeente, de buren en natuurlijk intern hoe we dit gaan vormgeven.

Kan ik dan wel mijn normale trainingen doen?
Het zijn bijzondere tijden die van ons allen aanpassingen vragen. We proberen zoveel mogelijk iedereen tot dienst te zijn, te begeleiden, te motiveren, te enthousiasmeren. Wellicht lassen we extra trainingen in, o.i.d. Wij denken out of the box. Maar misschien kun jij dat ook en andere trainingsvormen en methodes uittesten. Laat je verrassen!

En als het regent?
Dan is het helaas niet mogelijk! Maar dan kunnen we een MudContest organiseren. Lekker vies worden en dan heerlijk voldaan thuis douchen. Overal is wel iets voor te bedenken en dat doen wij ook.

Zie hier de sneak preview: https://www.facebook.com/bodyfitharen.fitnessclub/videos/232522691362591/

Hopelijk tot snel Face to Face!

Geoffrey Müller

Copyright © 2020 BodyFitHaren, All rights reserved.
U krijgt deze mail omdat u een actief lid bent van BodyFitHaren

Online PersonalCoaching @ Home, BFH APP & Heropening

Mail van 4 mei 2020

Hoi,

Inmiddels zijn we ruim zeven weken verder in de lockdown! Wij hebben alles op alles gezet om jou te kunnen bereiken en hopen dat dit voor jou voor de ‘Time Being’ een goede oplossing was en nog steeds is. Het einde van de lockdown lijkt in zicht te zijn en wij bereiden ons daarop voor. Richting de mogelijke heropening schalen wij bepaalde live lessen af. Vanaf 1 mei zal de FitnessLive WorkOut alleen nog op de dinsdag-en zaterdagmiddag om 16.00u plaatsvinden. Inmiddels hebben we zoveel content op Facebook en Youtube staan zodat je OnDemand ook goed uit de voeten kunt. Wellicht in de laatste we(e)k(en), zullen we tevens de GroepsFitnessLive lessen afschalen. Ook hier hebben we inmiddels zoveel content staan op de socials dat er genoeg keuze is. De tijd die dan over blijft gaan wij volledig inzetten op Online PersonalCoaching @ Home.

Wat is Online personalCoaching @ Home?
Niets nieuws! Wij boden altijd al PersonalCoaching aan, maar dan op locatie. Tijdens de lockdown hebben wij dit gewoon verplaatst naar de online omgeving. Wat houdt het dan precies in? Wij nemen contact op en gaan gewoon het gesprek met je aan en peilen welke behoeftes er momenteel zijn. Waar we je mee kunnen helpen. We zullen proberen je te motiveren, enthousiasmeren en te activeren. We grijpen deze kans gelijk aan om je te informeren over de compensatieregeling, de heropening, het belang van onze app daarin, etc.

Wat moet ik weten over de heropening?
Volgens het protocol wat de brancheorganisatie NL Actief voor onze sector heeft opgesteld is het van belang de stroom bezoekers te reguleren middels een reserveringssysteem. Wij zullen ons beroepen op onze eigen app omgeving waarin het eenvoudig is om te reserveren voor lessen of vrije fitness. Het is dus van belang dat elk lid van BodyFitHaren deze applicatie gebruikt. Heb je deze app nog niet niet? Geen probleem Download deze in de Appstore of Googleplay. Zoek op BodyFitHaren! Het enige wat dan nog rest is de activatielink. Deze kunnen wij je per mail sturen. Bel gerust of vraag dit tijdens onze belmomenten de komende dagen.  

Hoezo via de App., ik kan toch ook gewoon bellen of mailen?
Via mail en per telefoon is reserveren ook een mogelijkheid, alleen is dit erg omslachtig en zal een arbeidsintensieve klus zijn. We verwachten veel mensen, veel vragen, veel opmerkingen, veel persoonlijke gesprekken, veel uitleg, etc. Wij willen jullie allemaal te woord kunnen staan en kiezen daarom voor onze appomgeving als tool. Daarnaast is de applicatie ook gewoon leuk om te gebruiken met de verschillende functies, maar ook de community (soort Facebook maar dan exlusief voor leden van BodfyFitHaren).

Ik heb geen smartphone!
In dat uitzondelijke geval zullen we toch over moeten gaan op de ouderwetse reserveringsvorm. We plannen dan wel gelijk een x aantal trainingen in om dit enigzins te kunnen behapstukken. Regel dit dan wel op tijd en niet op de dag zelf opdat wij mogelijk niet de tijd hebben de telefoon aan te nemen.

Ik wil die app helemaal niet!
Tja dat zou natuurlijk ook kunnen. We gaan natuurlijk niemand dwingen. Maar we leven momenteel in een uitzonderlijke tijd waarin alles een beetje anders gaat en we allemaal allerlei zeilen moeten bijzetten om deze periode door te komen. Misschien zou je vanuit dat oogpunt over je hart kunnen strijken en voor de ‘Time Being’ toch deze app te dowloaden. Wanneer het niet meer nodig is kan de app zeer eenvoudig worden verwijderd. Geen probleem.

Maar het is toch niet altijd even druk?
Dat klopt. Er zullen zeker momenten zijn dat reserveren helemaal niet nodig is. Maar je weet nooit wanneer dat is. Je kunt gewoon op de bonnefooi komen, met de kans dat er al teveel mensen zijn. Er is dan altijd de mogelijkheid om uit te wijken naar de OutDoor WorkOut Area. Echter zijn we dan wel afhankelijk van droog (mooi) weer.

OutDoor WorkOut Area?
Ja. Wij zijn hiermee nog in ontwikkeling en uiteraard volledig afhankelijk van goed weer. Het idee is om bijvoorbeeld de parkeerplaats in te richten als trainingsruimte met leuke trainingsmogelijkheden en dito schema’s. We denken eraan om ook de spinning outdoor in te richten, bepaalde groepsfitness lessen buiten te geven. Het hoe en wat volgt nog. Doel is om meer mensen tot dienst zijn. 

Hoe zat het ook alweer met de compensatie?
In onze mail van 23 april j.l. hebben we je uitleg gegeven over onze compensatieregeling. Dit was een lastige puzzel! Enerzijds omdat wij de middelen niet hadden om alle abonnementen te bevriezen gedurende de lockdown. Anderzijds omdat wij begrijpen dat jij mogelijk niet kunt of wilt betalen voor de oorspronkelijke diensten die wij niet kunnen leveren. Momenteel verkeren we bijna allemaal in een positie dat we niet/nauwelijks kunnen leveren waarvoor wel betaald wordt. Denk bijvoorbeeld aan de doorbetaling van lonen terwijl veel mensen thuiszitten. We hebben lang nagedacht over deze compensatie om er voor te zorgen dat deze aansluit bij jouw wensen. Een compensatie die jou eerlijk tegemoet komt, maar die er tegelijkertijd ook voor zorgt dat wij de komende periode niet nog verder in de financiële problemen terecht komen.
Klik hier voor de Compensatieregeling

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Daarom doen we er alles aan om jullie toch te bereiken. Wees ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij zijn gewoon aanwezig conform de normale openingstijden en staan voor je klaar.

Vriendelijke groet,

Geoffrey Müller

Incasso mei, compensatie & heropening

Mail van 23 april 2020

Beste mensen,

Allereerst hartelijk bedankt dat je ons in deze tijd hebt ondersteund door niet op te zeggen en niet te storneren.
Dit heeft ons tot dusver door deze lastige en onzekere periode heen geholpen.
Echter, de toekomst blijft onzeker waarbij de voortgang van BodyFitHaren uitsluitend gewaarborgd kan worden door de maandelijkse incasso van de actieve abonnementen.
Wanneer je dit leest en toch hebt opgezegd of het abonnementsgeld hebt gestorneerd (teruggeboekt) begrijpen wij dat.
Dan heb je een mail gekregen met de melding dat de incasso mislukt is en dat deze weer mee zal gaan in de volgende incasso.
Wij weten de redenen van de storneringen niet en moeten opnieuw incasseren.

Wordt er gewoon weer geïncasseerd?
Uiteraard krijgen wij vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor mei. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept. Zoals boven uitgelegd is het voortbestaan van BodyFitHaren volledig afhankelijk van de maandelijkse incasso. Daarom hopen wij ook dat jullie trouw blijven, mits mogelijk natuurlijk! Het enige wat wij kunnen doen is beloven jullie te compenseren in een later stadium en voor the `time being’ jullie op andere manieren van dienst te zijn.

Heb je recht op compensatie?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, hebben ontvangen, is het antwoord vooralsnog: nee. Althans over de contractuele periode. In het geval van maandabonnementen is dat over de periode tot 1 mei.

Dit vraagt om een uitleg.

Nederland verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtsituatie. Bovendien was sporten in een sportclub – gelet op de richtlijnen van het RIVM – ondertussen onmogelijk geworden. Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Het opschorten van uw betalingsverplichting over de inmiddels zes weken dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor ons bedrijf en is op dit moment niet mogelijk. Het is voor ons dan ook onmogelijk om je nu al te compenseren voor de zes weken dat wij noodgedwongen gesloten zijn. We vragen je dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren en bij te dragen in deze tijd waarin ook wij ons bedrijf overeind proberen te houden. Wat overigens ook goed is voor jou als er straks weer gewoon gesport kan worden en BodyFitHaren bestaat nog.

Waarom stoppen ketens dan wel het incasseren?

De grote ketens werken op financieel gebied op een geheel andere manier dan een kleine onderneming/eenmanszaak.
Hun bedrijfsvoering is oa. ingericht op het behalen van een rendement voor hun investeerders/beleggers. Een mogelijk verlies hoort nu eenmaal bij het beleggen. Verspreid over de jaren zal het verlies voor hen mee gaan vallen. Ondernemers dragen vaak alleen het risico. Het stoppen van incasseren zou desastreus zijn.

Waarom zou ik moeten betalen voor een dienst die jullie niet kunnen leveren?
De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jou daarin niet volledig in ondersteunen.
Dat spijt ons! We zetten momenteel alles op alles om onze leden op andere manieren van dienst te kunnen zijn.

Alle diensten van BodyFitHaren op een rij ten tijde van de Coronacrisis:

1.   GroepsFitnessLive Workout (zie reguliere groepsfitnessrooster).
2.   FitnessLive WorkOut(elke dag om 16.00).
3.   FitnessLive Theory (elke donderdag, vrijdag en zondag om 21.00).
4.   GroepsFitnessLive Theory (op aankondiging)

5.   BodyFitHaren Live (zaterdag om 13.00).
6.   BodyFitHarenApp (24/7).
7.   Virtuele WorkOuts via ons Youtube kanaal (24/7).
8.   On Demand Les Mills lessen (24/7)
9.   VideoCall Workouts via Zoom (elke vrijdag om 19.00u, met uitbreiding).
10. GroceryFit Challenge (op afspraak).
11. Online PersonalCoaching @Home (gedurende de hele week).
12. UitleenService (op afspraak)
13. Q & A Live (vraag en antwoord met… op aankondiging)

Maar ik kan het niet betalen, daarom heb ik teruggeboekt!
Duidelijk, alleen maak ons dit ook duidelijk!
Wij vragen dus vooral contact op te nemen aangezien de terugboeking alleen, ons geen inzicht in de reden geeft!
Wanneer dit een duidelijke reden m.b.t. Corona heeft, dan horen wij dit graag en komen met een passende persoonlijke oplossing.

Maar jullie gaan wel compenseren?
Voor diegene die dat willen, absoluut! In onze mail van 24 maart hebben we je al geïnformeerd over mogelijke compensatieregelingen.
Een lastige puzzel! Enerzijds omdat wij de middelen niet hadden om alle abonnementen te bevriezen gedurende de lockdown.
Anderzijds omdat wij begrijpen dat jij mogelijk niet kunt of wilt betalen voor de oorspronkelijke diensten die wij niet kunnen leveren. We hebben lang nagedacht over deze compensatie om er voor te zorgen dat deze aansluit bij jouw wensen.
Een compensatie die jou eerlijk tegemoet komt, maar die er tegelijkertijd ook voor zorgt dat wij de komende periode niet nog verder in de financiële problemen terecht komen.
Klik hier voor de Compensatieregeling

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Daarom doen we er alles aan om jullie toch te bereiken. Wees ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij zijn gewoon aanwezig conform de normale openingstijden en staan voor je klaar.

Heropening!
Ondertussen maken wij ons klaar voor de heropening en de 1,5 meter samenleving.
Stickers zijn gereed om de routing aan te geven, hygiëneregels-en producten staan klaar, protocollen staan klaar, groot onderhoud is gepleegd, etc. Verder is het personeel geinstrueerd jullie niet te omarmen als teken van blijdschap 😉 

Alvast een sneak preview:

Hopelijk tot na 20 mei!

Geoffrey Müller